Ρεσιτάλ περιγραφής από... Μάτζικ σε «360 κάρφωμα» του Τζόρνταν! (vid)

Gazzetta team
Ρεσιτάλ περιγραφής από... Μάτζικ σε «360 κάρφωμα» του Τζόρνταν! (vid)

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκε καλεσμένος σε talk-show όπου και έδωσε «ρεσιτάλ», περιγράφοντας στιγμές από τις προπονήσεις της Dream-Team του 1992, αλλά και το κάρφωμα του Τζόρνταν που τον άφησε με... ανοιχτό το στόμα.

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στο τηλεοπτικό talk-show του Jimmy Kimmel ο Μάτζικ Τζόνσον, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις αναμνήσεις του από την ιστορική Dream Team των ΗΠΑ το 1992, αλλά και για τον Μάικλ Τζόρντναν.

Αφού πρώτα τόνισε πως διατηρεί μια πολύ καλή φιλία με τον «Air», επειδή λατρεύει τα παπούτσια και τα ρούχα της προσωπικής του συλλογής, ο Τζόνσον περιέγραψε με απολαυστικό και παραστατικό τρόπο τη μοναδική φορά που είχε trash-talking με αντίπαλο του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Το περιστατικό συνέβη σε μία από τις προπονήσεις της Dream-Team του 1992, με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζόρνταν. Κατά τη διάρκεια του διπλού μεταξύ των παικτών της Ανατολής και της Δύσης, ο Μάτζικ προκάλεσε στον «MJ» να μεταμορφωθεί σε «Air Jordan».

Ο «Air» αποδέχτηκε την πρόκληση, πέτυχε δύο συνεχόμενα τρίποντα και στη συνέχεια τελείωσε μία φάση με κάρφωμα 360 μοιρών, με τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον να προσπαθεί μάταια να τον σταματήσει και τον Μάτζικ Τζόνσον να μένει με... ανοιχτό το στόμα.

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάτζικ Τζόνσον:

 

NBA Τελευταία Νέα