Τρέλα μετά απ' το break, τέλος τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22/5, 19:30/novasports 2)

Τρέλα μετά απ' το break, τέλος τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ

Τρέλα μετά απ' το break, τέλος τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ

Όποιος πρόλαβε εισιτήριο για το Game 2 πήρε κι ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε κατάμεστο ΟΑΚΑ με «συμπεριφορά αντάξια των αξιών και της ιδέας του Παναθηναϊκού».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 22/5/2016 και ώρα 19.30.

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» απέδειξαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ  αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι της ομάδας μας θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας.

Best of internet