Σφαιρόπουλος: «Μπήκαμε νωθρά, αποφασιστικά ο Παναθηναϊκός» (vid)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Σφαιρόπουλος: «Μπήκαμε νωθρά, αποφασιστικά ο Παναθηναϊκός» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Μπήκαμε νωθρά, αποφασιστικά ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει πως μετά το break δυσκολεύει το έργο τους, αλλά τόνισε πως θ' ανακάμψουν και θα διορθώσουν τα λάθη τους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Νομίζω πως μπήκαμε πολύ νωθρά, ενώ ο Παναθηναϊκός πολύ αποφασιστικά. Δεν είχαμε καλό ρυθμό. Έβαλαν εύκολα καλάθια, πήραν μια διαφορά που έφτασε και στο +12 και σε εκείνο το διάστημα η άμυνά μας δεν λειτουργούσε καθόλου, ενώ επιθετικά, αγχωθήκαμε, αργούσαμε να εκτελέσουμε και ήμασταν άστοχοι. Ο Παναθηναϊκός είχε ρυθμό και τελείωσε το ημίχρονο με 47 πόντους. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, περάσαμε μπροστά, φτάσαμε στο 62-58, δεχτήκαμε μόλις 14 πόντους στην τρίτη περίοδο και βγάλαμε άμυνες και αιφνιδιασμούς. Στο φινάλε χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, ο Παναθηναϊκός ευστόχησε στα δικά του. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι μια σειρά αγώνων, σίγουρα έχουμε πιο δύσκολο έργο τώρα, αλλά θέλουμε να ανακάμψουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που μας κόστισαν την ήττα», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια που είχε. Ο Γιώργος έδειξε μεγαλείο ψυχής θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της ομάδας και συνεχίζοντας όλη την προετοιμασία κανονικά, από το πρωί».

Συνέντευξη Τύπου: Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 20-4-2016

Best of internet