Πάνοπλη και με... Έλληνες η Σερβία

Πάνοπλη και με... Έλληνες η Σερβία

Πάνοπλη και με... Έλληνες η Σερβία

bet365

Την προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας ανακοίνωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που στοχεύει να οδηγήσει την πατρίδα του σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση.

Η Σερβία θα διοργανώσει το ένα από τα τρία Προολυμπιακά τουρνουά κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει στη διάθεση του όλα του τα... όπλα! Μεταξύ άλλων, στη λίστα βρίσκονται ο Ραντούλιτσα του Παναθηναϊκού, ο Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού κι ο Κέσελ που έπαιξε στο Λαύριο.

Αναλυτικά: Μίλος Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Νίκολα Γιόκιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Κέσελ, Όγκνιεν Κούζμιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Ράντε Ζάγκορατς.

Αντίπαλοι της Σερβίας στο Προολυμπιακό του Βελιγραδίου θα είναι η Ανγκόλα, το Πουέρτο Ρίκο, η Ιαπωνία, η Τσεχία κι η Λετονία.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, και τώρα οι δυο τους! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον πρώτο τελικό της Basket League, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα