Ζοτς: «Συγχαρητήρια στον μικρό μου αδελφό»

Gazzetta team
Ζοτς: «Συγχαρητήρια στον μικρό μου αδελφό»
Ο σεβασμός είναι κάτι που δεν έλειψε ποτέ από τη σχέση του Ομπράντοβιτς με τον Ιτούδη και απόδειξη ήταν τα όσα συγκλονιστικά δήλωσαν ο ένας για τον άλλον μετά το τέλος του παιχνιδιού κι αφού είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μετά την ένταση της αγκαλιάς κι ενώπιον της κάμερας ο Ιτούδης όχι μόνο ευχαρίστησε τον Ζοτς, αλλά του απένειμε ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας. «Του ανήκει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, πολύ μεγάλο. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν εδώ» είπε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, αφού πρώτα σφιχταγκάλιασε τον κουμπάρο του, τρέχοντας προς το μέρος του πριν καν λήξει ο αγώνας.

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν η σειρά του σαφώς πιο ήρεμου Ομπράντοβιτς να μιλήσει για τον Ιτούδη. «Θέλω να δώσω τα εύσημα στον μικρό μου αδερφό, τον Δημήτρη Ιτούδη, για τον πρώτο τίτλο του.

Επίσης συγχαρητήρια σε δύο μέλη του προπονητικού τιμ, τον Ανδρέα (Πιστιόλη) και τον Ντάριλ Μίντλετον που τον είχα παίκτη» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του «Ζοτς», αναφερόμενος βεβαίως και στο επιτελείο του Ιτούδη, με τους οποίους είχε κι αυτός στενή συνεργασία στα χρόνια του Παναθηναϊκού.

Αργότερα, ο Ιτούδης ρωτήθηκε να σχολιάσει τις αιχμές του Ομπράντοβιτς για την διαιτησία, αλλά και πάλι κράτησε υψηλά το επίπεδο.

«Εχω μεγάλο σεβασμό για τον Ζέλικο και τη Φενέρ. Ξέρω ότι είναι απογοητευμένοι λόγω της ήττας. Έχουν το δικαίωμα να πουν ό,τι θέλουν , αλλά πραγματικά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι», τόνισε.