Μπουρούσης: «Πολλοί έλεγαν πως θα φάμε 20 πόντους...»

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Πολλοί έλεγαν πως θα φάμε 20 πόντους...»
Απογοητευμένος από το γεγονός πως η Λαμποράλ Κούτσα έφτασε τόσο κοντά στον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, με τον Έλληνα σέντερ να δηλώνει ωστόσο υπερήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του.

Η Λαμποράλ Κούτσα ηττήθηκε με 88-77 από την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στον 2ο ημιτελικό του Final-4 της Euroleague, με τον Γιάννη Μπουρούση να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των Βάσκων και να τονίζει πως πολλοί πριν από την αναμέτρηση πίστευαν πως οι Τούρκοι θα είχαν εύκολο έργο.

«Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ σκληρά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Πριν από την αναμέτρηση πολλοί έλεγαν πως θα χάναμε για 20 πόντους. Το άκουσα αυτό, πραγματικά. Προσπαθήσαμε όλοι πολύ σκληρά για να φτάσουμε στον τελικό. Στο τέλος όμως δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι όμως το μπάσκετ και αυτή είναι η ζωή. Από την άλλη όμως, είμαι χαρούμενος γιατί προσπαθήσαμε πολύ σκληρά. Είχαμε μία πολύ καλή χρονιά. Ακόμα και μετά από δύο μήνες. όταν θα σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο ματς, θα σκεφτόμαστε όμως πως είχαμε μια ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό και τελικά δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά πιστεύω πως ήταν στο χέρι μας. Δεν ήμασταν πίσω ποτέ με 20 πόντους, αλλά τελικά χάσαμε. Χάσαμε στο τελευταίο σουτ και είναι σκληρό», ανέφερε ο Έλληνας σέντερ μετά το τέλος του αγώνα.