Κοζέρ: «Πονάω, αλλά θα παίξω»

Κοζέρ: «Πονάω, αλλά θα παίξω»

Κοζέρ: «Πονάω, αλλά θα παίξω»
Ο Φαμπιάν Κοζέρ δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο θα ενισχύσει κανονικά τη Λαμποράλ Κούτσα στο Final 4, όπως αποκάλυψε!

Ο Γάλλος γκαρντ δεν αγωνίστηκε στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί, όμως, ένα βασικό «εργαλείο» των Βάσκων, καθώς φέτος στη Euroleague έχει 10.8 πόντους (40% στα τρίποντα) σε 29:28 λεπτά κατά μέσο όρο σε 20 συμμετοχές, όλες ως βασικός.

«Η μέση μου πονάει ακόμη, αλλά πήρα την απόφαση να ρισκάρω. Ίσως να μην υπάρξει παρόμοια ευκαιρία στο μέλλον και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Δεν ανησυχώ. Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά κάθε φορά που εντείνω τις προσπάθειές μου στην προπόνηση, πονάω πολύ και χρειάζομαι ξεκούραση. Αν παίξω ή όχι, θα εξαρτηθεί από τον Περάσοβιτς. Είμαι εκτός δράσης για δύο μήνες και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο», ήταν τα λόγια του Κοζέρ.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Φενέρμπαχτσε - Λαμποράλ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Γιαν Βέσελι πετύχει 15 πόντους στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!