Ντατόμε: «Καλύτερα μαζί σου παρά εναντίον σου ο Ζοτς» (vid)

Ντατόμε: «Καλύτερα μαζί σου παρά εναντίον σου ο Ζοτς» (vid)

Ντατόμε: «Καλύτερα μαζί σου παρά εναντίον σου ο Ζοτς» (vid)
Να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που τους έφερε μέχρι το Final 4 έθεσε ως στόχο ο Λουίτζι Ντατόμε, μιλώντας στο gazzetta.gr.

Ο Ιταλός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, εκ των πολυτιμότερων παικτών της τουρκικής ομάδας, μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τις... προλήψεις του στην κάμερα του gazzetta.gr.

Για το παιχνίδι του στο Final 4:
«Θα προσπαθήσω να κάνω ότι κάνω σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε οι εαυτοί μας. Κάναμε μερικά πολύ καλά πράγματα για να έρθουμε εδώ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Για την απουσία του Βέσελι στη σειρά με την Ρεάλ:
«Νομίζω πως όλοι βγήκαν μπροστά όταν χάσαμε τον Γιαν, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη σειρά με την Ρεάλ και δείξαμε πως αξίζουμε να είμαστε στο Final 4. Είμαι πολύ περήφανος λοιπόν για τους συμπαίκτες μου και ειδικότερα για τον Γιούντο, ο οποίος αναγκάστηκε να παίξει περισσότερα λεπτά και τα πήγε εξαιρετικά»

Για τον Ομπράντοβιτς:
«Νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις τον Ομπράντοβιτς μαζί σου παρά ενάντια σου, οπότε ναι είναι πλεονέκτημα»

Για τον Σλούκα:
«Ήταν τεράστια απώλεια κατά τη διάρκεια της σεζόν για εμάς. Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει παίξει σε πολλά Final 4, έχει κατακτήσει το τρόπαιο δυο φορές. Έπαιξε φοβερά με την Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικός για εμάς»

Για το αν θα πανηγυρίσει με την ιταλική σημαία:
«Δεν ξέρω, μη μου λες τέτοια πράγματα. Είμαι πολύ προληπτικός»