Το «ευχαριστώ» του Κάρι στον Κλέι Τόμπσον

Το «ευχαριστώ» του Κάρι στον Κλέι Τόμπσον

Το «ευχαριστώ» του Κάρι στον Κλέι Τόμπσον

bet365

Οι Ουόριορς επικράτησαν και στο game 5 των Μπλέιζερς, τους απέκλεισαν με 4-1 από τη συνέχεια και ο Στεφ Κάρι ευχαρίστησε τον Κλέι Τόμπσον.

Ο πρώτος ομόφωνος MVP στην ιστορία του ΝΒΑ αναφέρθηκε στον διόσκουρό του στους Ουόριορς, Κλέι Τόμπσον, τονίζοντας πως έκανε ίσως την καλύτερη σειρά της καριέρας του στα playoffs.

Ο Τόμπσον χθες τελείωσε το παιχνίδι με 33 πόντους, έχοντας 6 εύστοχα τρίποντα, ωστόσο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, ελλείψει και του Στεφ Κάρι, σε όλη τη διάρκεια της σειράς.

Η δύσκολη αποστολή του Τόμπσον ήταν στο αμυντικό κομμάτι, όπου έπρεπε να μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη των Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ.

«Έχω να πω ένα πράγμα ακόμη», είπε πριν αποχωρήση από την αίθουσα Τύπου ο Κάρι. «Ο Κλέι ήταν κι αυτός εκεί νωρίτερα. Το παλικάρι είχε την καλύτερη σειρά που τον έχω δει ποτέ να παίζει και στις δυο μεριές του γηπέδου. Το να μαρκάρει κάποιος τον Λίλαρντ είναι απίστευτα κουραστικό, πόσω μάλλον όταν παίζει τόσο καλά και επιθετικά. Ελπίζω αυτό να μη χαθεί στη σειρά μας και στον τρόπο που παίζουμε ως ομάδα. Μπράβο του που έπαιξε τόσο καλά. Έπρεπε να το πω αυτό. Σε ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά ο Κάρι μετά το τέλος του ματς.

Ο Τόμπσον, στη σειρά με τους Μπλέιζερς είχε κατά μέσο όρο 31 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ, 1 κλέψιμο, με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας (49,5% εντός πεδιάς, 50% τρίποντα, 94,4% βολές).

 

NBA Τελευταία Νέα