Το Gazzetta.gr «μετακομίζει» στο Βερολίνο!

Gazzetta team
Το Gazzetta.gr «μετακομίζει» στο Βερολίνο!
Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ «χτυπάει» στο Βερολίνο και το gazzetta.gr με την εξαμελή αποστολή του ετοιμάζεται να σας προσφέρει τα πάντα στο... πιάτο!

Από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα, το Gazzetta.gr μπαίνει σε ρυθμούς Final 4 και μπορεί να μην έχουμε ελληνική ομάδα, έχουμε όμως πολλούς Ελληνες, ένας εκ των οποίων θα σηκώσει και την κούπα.

Οι Βασίλης Σκουντής, Νίκος Παπαδογιάννης, Βασίλης Παπανδρέου, Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Βασίλης Τσίγκας βρίσκονται από σήμερα στο Βερολίνο για την πληρέστατη κάλυψη της γιορτής του μπάσκετ.

Πριν από το... κυρίως μενού υπάρχει το πρώτο πιάτο κι αυτό περιλαμβάνει έναν πλήρες οδηγό για το Final 4. Το ειδικό section του gazzetta.gr που θα σας συντροφεύει σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, προσφέρεται για... κουίζ γνώσεων, καθώς περιλαμβάνει τα πάντα.

Τον Βασίλη Σκουντή να θυμάται... λιτά και απέριττα ένα προς ένα το Final 4, τους συντάκτες του gazzetta.gr να γράφουν για το αξέχαστο Final 4 της ζωής τους, ρετρό φωτογραφίες με αναμνήσεις από τα χρυσά χρόνια του ελληνικού μπάσκετ κι όχι μόνο, αλλά και ιστορικά (στατιστικά) γεγονότα που έχουν περάσει στην ιστορία της διοργάνωσης και πολύ δύσκολα θα «σβήσουν».

Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να φρεσκάρετε τη μνήμη σας για τα μεγαλύτερα πρόσωπα που συμμετείχαν ποτέ σε Final 4 μέσα από την ειδική ενότητα του Hall of Fame, να πάρετε μια εικόνα από το Βερολίνο και το... αχανές γήπεδο που θα γίνει το φετινό Final 4 και φυσικά να διαβάσετε τα προγνωστικά όλων των μπασκετικών συντακτών του gazzetta για το ποιος θα πάει τελικό και ποιος θα σηκώσει την κούπα.

Το Βερολίνο βεβαίως θα έχει και φέτος ελληνικό άρωμα και δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την ελληνική παροικία που αυτές τις μέρες κατακτά την Γερμανία, υπάρχει ένας πληρέστατος οδηγός για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Final 4 και βεβαίως τα απαραίτητα στατιστικά των 4 ομάδων σε όλη την διοργάνωση, με την πορεία τους βεβαίως μέχρι και το Βερολίνο.

Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, η Λομομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Φενέρ του Κώστα Σλούκα και η Λαμποράλ του Γιάννη Μπουρούση μπαίνουν την Παρασκευή στην πρώτη μάχη σ' ένα Final 4 ειδικών συνθηκών, με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ.

Καθημερινά, η εξαμελής αποστολή του Gazzetta.gr στο Βερολίνο θα κάνει την καθιερωμένη τηλεοπτική κουβεντούλα στο GazzettaTV, ενώ η ενότητα των συνεντεύξεων είναι αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές, με τον Γιάννη Μπουρούση να κάνει την αρχή, καταθέτοντας ψυχή στον Αντώνη Καλκαβούρα.

Από σήμερα λοιπόν μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta.gr για την πληρέστερη κάλυψη του Final 4, με εξαμελή εκπροσώπηση στο Βερολίνο και καθημερινές τηλεοπτικές εκπομπές από την καρδιά των γεγονότων.