Χείλαρης: «Στο χέρι του Ηρακλή ν' αποφύγει τα play out»

Gazzetta team
Χείλαρης: «Στο χέρι του Ηρακλή ν' αποφύγει τα play out»

bet365

Ο Ηρακλής πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Εθνικό κι ο Δημήτρης Χείλαρης μίλησε για τη συνέχεια και τον στόχο της αποφυγής των play out.

O Δημήτρης Χείλαρης (19π.) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr):

Δημήτρη, πήρατε μία πολύ σημαντική νίκη έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο το κίνητρο; Σε ποιους τομείς υπερτερήσατε;

«Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση και το ματς ήταν σημαντικό για μας. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό το παιχνίδι, όλες αυτές τις ημέρες που είχαμε κενό. Θέλαμε να τρέξουμε, θεωρώντας, ότι ο Εθνικός δεν θα αντέξει στο γρήγορο παιχνίδι. Όσο για το κίνητρο, έχουμε σε όλα τα παιχνίδια. Μόνο και μόνο που φοράς τη φανέλα του Ηρακλή, αυτό σου δίνει κίνητρο, να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο. Με τον Εθνικό όμως, είχαμε μεγαλύτερο, αφού πρόκειται και για ομάδα που παλεύει για την άνοδο».

Τώρα ακολουθεί ο επόμενος «τελικός» στο Κερατσίνι με αντίπαλο τον Φάρο, ο οποίος παλεύει για την άνοδο. Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου να κάνει την έκπληξη;

«Δεν θέλω να μιλήσω για το ματς με τον Φάρο. Κερδίσαμε τον Εθνικό και θα απολαύσουμε τώρα τη νίκη. Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η δουλειά για το παιχνίδι με τον Φάρο. Όταν είσαι παίκτης, παίζεις όλα τα ματς για να τα κερδίζεις, είτε αγωνίζεσαι κόντρα στον πρώτο, είτε απέναντι στον τελευταίο».

Πιστεύεις θα καταφέρετε να αποφύγετε τα play out;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα, αν τα καταφέρουμε ή όχι, είναι στο χέρι μας».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα