Τραγούδησε Queen για την... αγαπημένη του Νορθάμπτον ο Σακίλ! (vid)

Gazzetta team
Τραγούδησε Queen για την... αγαπημένη του Νορθάμπτον ο Σακίλ! (vid)

bet365

Η Νόρθαμπτον κατέκτησε τον τίτλο στην League 2 της Αγγλίας και ο Σακίλ Ο' Νιλ έστειλε τα συγχαρητήρια του στην αγαπημένη του ομάδα στο Νησί, διασκευάζοντας Queen!

Η Νόρθαμπτον έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στη League 2 Αγγλίας και ήδη οι φίλοι της ομάδας ανυπομονούν να δουν τους αγαπημένους τους «Τσαγκάρηδες» να αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, με την ελπίδα κάποια στιγμή να βρεθούν και στην Premier League.

Ο Σακίλ Ο' Νιλ έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό πως αποτελεί θερμό υποστηρικτή της Νόρθαμπτον, εξαιτίας των πολύ καλών του σχέσεων με τον πρόεδρο της ομάδας, Κέλβιν Τόμας, με τον οποίο διατηρούν από κοινού ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Έτσι μετά το μήνυμα στήριξης που είχε στείλει στην ομάδα και τον κόσμο πριν από μερικούς μήνες, ο «Σακ» δεν παρέλειψε να στείλει και τα συγχαρητήρια του στον αγγλικό σύλλογο και μετά την πρωτιά και την άνοδο, με το δικό του μοναδικό τρόπο βέβαια, καθώς επέλεξε να αφιερώσει στη Νορθάμπτον μία διασκευή του τραγουδιού των Queen, «We are the Champions», προσφέροντας άφθονο γέλιο!

 

NBA Τελευταία Νέα