Βόγκελ: «Για πάντα στην καρδιά μου η Ιντιάνα»

Βόγκελ: «Για πάντα στην καρδιά μου η Ιντιάνα»

Gazzetta team
Βόγκελ: «Για πάντα στην καρδιά μου η Ιντιάνα»

bet365

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους ανθρώπους και την ομάδα των Ιντιάνα Πέισερς ο Φρανκ Βόγκελ, που εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση.

Ο 42χρονος προπονητής δεν δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Λάρι Μπερντ και έτσι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της πετυχημένης καριέρας του.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην οικογένεια Σίμον, στον Λάρι Μπερντ, αλλά και σε όλο τον οργανισμό των Πέισερς, που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας τα τελευταία 6 χρόνια. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες οργανώσεις στο ΝΒΑ και πραγματικά απόλαυσα κάθε λεπτό που πέρασα, όντας ο ηγέτης αυτής της ομάδας», είπε αρχικά ο Βόγκελ.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, αποκόμισα πολλές καλές αναμνήσεις, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την στήριξη του Λάρι, του front office και όλων των παικτών που πέρασαν από τα χέρια μου. Συνεχώς παλεύαμε εν μέσω δυσκολιών και για αυτό είμαι πολύ περήφανος», πρόσθεσε.

«Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους των Πέισερς στην Ιντιάνα και όχι μόνο. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ θεωρούμε την Ιντιανάπολις σπίτι μας», ολοκλήρωσε.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο Παναθηναϊκός - Αρης.

 

NBA Τελευταία Νέα