Σ’ επαφές με τη Σαραγόσα ο Λαρεντζάκης

Σ’ επαφές με τη Σαραγόσα ο Λαρεντζάκης

Σ’ επαφές με τη Σαραγόσα ο Λαρεντζάκης

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και φαίνεται πως είναι έτοιμος για το… άλμα στο εξωτετικό.

Από τον Ίκαρο Καλλιθέας… στον Άρη κι από εκεί στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (στον οποίο αναφερόμαστε) βρήκε τη μπασκετική του Ιθάκη στη Ρόδο και τα δύο τελευταία χρόνια παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Φέτος ο νεαρός γκαρντ (σ.σ. γενν. το 1993, ύψος 1.96μ.) πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά κι ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Κολοσσού, που κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννούλης Λαρεντζάκης μέτρησε 11.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ασίστ σε 23:04 λεπτά κατά μέσο όρο κι όπως είναι λογικό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Εκείνη που δεδομένα βρίσκεται σ’ επαφές μαζί του είναι η ισπανική Σαραγόσα, η οποία ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, ωστόσο αυτή δεν αποκλείεται να προκύψει το επόμενο διάστημα, με τον ίδιο τον παίκτη να βλέπει με… καλό μάτι την προοπτική της ACB! Και πώς αλλιώς, αφού μιλάμε για την κορυφαία λίγκα της Ευρώπης, με τον Λαρεντζάκη να έχει μπροστά του την ευκαιρία για το μεγάλο… άλμα στην καριέρα του!

*Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέτρησε 20+ πόντους σε συνολικά τέσσερα ματς της φετινής Basket League, ενώ season high είναι οι 25 πόντοι που έβαλε στο Ρέθυμνο, σε ματς που ακόμα είχε 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 4/7 τρίποντα!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα