Χέρι-χέρι συνεχίζουν Μυριούνης και Αγρίνιο!

Χέρι-χέρι συνεχίζουν Μυριούνης και Αγρίνιο!

Χέρι-χέρι συνεχίζουν Μυριούνης και Αγρίνιο!

Έβαλε το Αγρίνιο στον μπασκετικό χάρτη ως προπονητής της σούπερ πορείας του ΑΟ στην Β΄ εθνική... Οπότε οι άνθρωποι της ομάδας έπραξαν το αυτονόητο κι ανανέωσαν για ακόμη μια σεζόν την συνεργασία τους με τον Χρήστο Μυριούνη!

Πριν μερικά χρόνια θα φάνταζε ως σύντομο ανέκδοτο να... σταθεί μια ομάδα από το Αγρίνιο στην Β΄εθνική μπάσκετ ανδρών! Η περιοχή δεν είχε να... καμαρώνει για εκπροσώπηση τόσο ψηλά όσο αφορά την... πορτοκαλί μπάλα! Τελικά η σεζόν που ολοκληρώνεται είχε θετικό πρόσημο με την άνετη παραμονή και την εξαιρετική πορεία του ΑΟ Αγρινίου, που ως κερασάκι στην τούρτα είχε την ιστορική νίκη επί του Αίολου Αστακού.

Όλο αυτά συντέλεσαν στην εύκολη κι αυτονόητη απόφαση της διοίκησης του ΑΟ Αγρινίου. Ο Χρήστος Μυριούνης ως πρωτομάστορας της φετινής επιτυχίας συνεχίζει και την επόμενη σεζόν να έχει στα χέρια του τα ηνία της ομάδας, μιας και ο πρόεδρος της, Περικλής Γερμανός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κι επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη στο Αγρίνιο έχουν κάθε λόγο μέσα από την σκληρή δουλειά να... ονειρεύονται για πιο ψηλά!

Best of internet