Μπουρούσης: «Πιο χαλαρός μετά την περσινή κατάκτηση»

Μπουρούσης: «Πιο χαλαρός μετά την περσινή κατάκτηση»

Μπουρούσης: «Πιο χαλαρός μετά την περσινή κατάκτηση»
Πιο χαλαρός, καθώς πλέον έχει κατακτήσει το τρόπαιο της Εuroleague, εμφανίσθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, που σε λίγες ημέρες θα κληθεί να υπερασπιστεί τα κεκτημένα.

Ο Έλληνας σέντερ είναι ο μοναδικός παίκτης από όσους θα βρεθούν στο Βερολίνο που θα έχει την ευκαιρία να κάνει repeat, καθώς πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Euroleague magazine φιλοξένησε μια συνέντευξη ενός παίκτη από κάθε μια από τις 4 φιναλίστ και ο Γιάννης Μπουρούσης εκπροσώπησε την Λαμποράλ Κούτσα.

«Νιώθω πιο χαλαρός. Μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ, κέρδισα κάτι σημαντικό και πλέον είμαι πιο ήρεμος. Δεν έχω να δείξω κάτι στους άλλους. μου αρέσει να παίζω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού της Λαμποράλ, τόνισε: «Είναι διασκεδαστικό. Για μένα δεν είναι τόσο εύκολο να τρέχω σαν τρελός πάνω κάτω. Δεν είναι λόγω της ηλικίας μου, αλλά του στυλ μπάσκετ που παίζω, καθώς είμαι περισσότερο low post παίκτης. Γι αυτό και παίζω τόσο καλά»

Για την... μάχη στον τομέα των ριμπάουντ με τον Φελίπε Ρέγες: «Ο Φελίπε είναι φίλος μου, αλλά θέλω να τον ξεπεράσω γιατί μου αρέσει να είμαι πρώτος στα ριμπάουντ. Δεν με νοιάζουν τόσο οι πόντοι, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι πρώτος στα ριμπάουντ»