Αγγελόπουλος: «Δεν υποχωρούμε σε καμία πίεση»

Αγγελόπουλος: «Δεν υποχωρούμε σε καμία πίεση»

Gazzetta team
Αγγελόπουλος: «Δεν υποχωρούμε σε καμία πίεση»

bet365

Καμία πρόθεση να υποχωρήσει στις απειλές για αποβολή της από τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις δεν έχει η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο ισχυρός άδνρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στη «Real News» για τις πιέσεις και τις απειλές που δέχεται τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ από την FIBA, προκειμένου να συμμετάσχει στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον μεγαλομέτοχο της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ να επισημαίνει πως η «Ένωση» δεν πρόκειται να υποχωρήσει και εμμένει στην επιλογή του Eurocup.

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτή είναι η μοναδική μας επιδίωξη και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε καθημερινά και κινούμαστε απαρέγκλιτα. Η ΑΕΚ επιθυμεί και πρέπει να αγωνίζεται με τις μεγάλες ομάδες και μόνο με αυτές», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.

Σε ότι αφορά στις πιέσεις που δέχεται από τις ελληνικές και διεθνείς μπασκετικές Αρχές, ο Μάκης Αγγελόπουλος, πρόσθεσε: «Δεν υποχωρούμε σε καμία πίεση, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, δεν θα μας υποδείξει κανείς πού θα παίζουμε και πώς θα σχεδιάσουμε το αύριο της ομάδας μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα