Ενάντια στον αντί-γκέι νόμο της Carolina ο Τζόρνταν

Ενάντια στον αντί-γκέι νόμο της Carolina ο Τζόρνταν

bet365

Αντίθετος με τον νέο αντί-γκέι νόμο που ψηφίστηκε και πέρασε στην North Carolina εμφανίστηκε ο Μάικλ Τζόρνταν με δηλώσεις του.

Πριν από περίπου έναν μήνα η πολιτεία της North Carolina πέρασε ένα νομοσχέδιο με το οποίο περιθωριοποιεί την ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους και Transgender) κοινότητα ακόμη περισσότερο, δίνοντας δικαίωμα και αφορμές για ρατσιστικές επιθέσεις.

Ο Άνταμ Σίλβερ είχε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να χάσει η Σάρλοτ το ερχόμενο All Star Weekend, κάτι που σίγουρα επηρέασε τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος είναι ο host της μεγάλης γιορτής.

«Από τη στιγμή που άνοιξε το κτήριο εμείς προσπαθούμε να διασφαλίσουμε πως όλοι οι φίλαθλοι, οι παίκτες και οι εργαζόμενοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι όσο είναι στη δουλειά, ή παρακολουθούν παιχνίδια και άλλα events στην Time Warner Cable Arena» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόρνταν.

«Οι Χόρνετς είναι αντίθετοι σε οποιαδήποτε διάκριση και πάντα προσπαθούν να προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον», πρόσθεσε ο «Air».

 

NBA Τελευταία Νέα