Και με την υπογραφή του Διαμαντίδη, και διά χειρός του τα παπούτσια στους τυχερούς (pics)

Και με την υπογραφή του Διαμαντίδη, και διά χειρός του τα παπούτσια στους τυχερούς (pics)

Γιάννης Ράμμας
Και με την υπογραφή του Διαμαντίδη, και διά χειρός του τα παπούτσια στους τυχερούς (pics)

bet365

Δεκατρείς τυχεροί όχι μόνο κέρδισαν ένα απ' τα 30 μοναδικά ζευγάρια adidas LightEmUp 2.0 με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη του Παναθηναϊκού, τα παρέλαβαν και διά χειρός του!

Το δελτίου Τύπου:

Με ένα exclusive event ολοκληρώθηκε η ενέργεια #thebest13 που πραγματοποίησε η adidas θέλοντας να τιμήσει τη γεμάτη επιτυχίες και δυνατές στιγμές καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Στο πλαίσιο αυτό, η adidas κάλεσε τους fans του Αρχηγού να δημοσιεύσουν ένα post αφιερωμένο σε εκείνον στα social media. Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες, βίντεο και συγκινητικές αφιερώσεις στο Facebook, το Instagram και το Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #thebest13, για να δείξουν με το δικό τους τρόπο την αγάπη τους για τον 3D. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Τα social media γέμισαν με πάνω από 2.000 αναρτήσεις και σχόλια* για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

Στην έδρα του Κολοσσού δοκιμάζεται την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, με στόχο να καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Στο 1.93 στη Novibet, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον 150 πόντοι.

«Δημήτρη σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με έκανες να αγαπήσω το μπάσκετ!»
«Ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας αθλητής, ευχαριστούμε!..»
«Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος!!!!! Πάντα στην καρδιά μας!!»
«Μια κουβέντα αρκεί για να περιγράψεις το σύγχρονο μπάσκετ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.»

Δεκατρείς τυχεροί φίλοι της adidas που συμμετείχαν στην ενέργεια, κέρδισαν μετά από κλήρωση ένα από τα τριάντα μοναδικά παπούτσια LightEmUp 2.0 με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Οι τυχεροί κλήθηκαν να παραλάβουν το συλλεκτικό παπούτσι από το κατάστημα της adidas στο Ν. Ψυχικό, αλλά εκεί τους περίμενε μία ακόμα έκπληξη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο κατάστημα για να παραδώσει ο ίδιος τα παπούτσια στους δεκατρείς τυχερούς, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και ένα θερμό χειροκρότημα. Οι φίλοι του Αρχηγού είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί του και να δείξουν για ακόμα μια φορά την απεριόριστη αγάπη τους προς το πρόσωπο του παίκτη που σημάδεψε το ελληνικό μπάσκετ όσο κανένας άλλος την τελευταία δεκαετία. Όταν μάλιστα του ζήτησαν να συνοψίσει την καριέρα του σε μία φράση, ο Δημήτρης Διαμαντίδης απάντησε:

“«Χωρίς σκληρή δουλειά δεν καταφέρνεις τίποτα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα