Μπλάζιτς για Παναθηναϊκό: «Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση...»

Gazzetta team
Μπλάζιτς για Παναθηναϊκό: «Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση...»
Η Λαμποράλ Κούτσα ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο του Παναθηναϊκού κι ο Γιάκα Μπλάζιτς ξεκαθάρισε πως δεν περίμενε τόσο εύκολη πρόκριση!

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι καταφέραμε, τι έχουμε από πίσω μας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της πρόκρισης στο Final 4. Είναι μεγάλο κατόρθωμα. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας από την αρχή της χρονιάς και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Στο σημείο που φτάσαμε η χαρά δεν μπορεί να περιγραφεί», ήταν τα πρώτα λόγια του γκαρντ των Βάσκων.

Στη συνέχεια, ο Μπλάζιτς έκανε ειδική αναφορά στον Παναθηναϊκό: «Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση για να είμαι ειλικρινής. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και γι αυτό πήγε έτσι η σειρά!»

Για να συμπληρώσει πως: «Είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε προπόνηση, την αντιμετωπίζουμε σαν αγώνα. Ο κόουτς βρήκε τους καλύτερους ρόλους για τον καθένα, τους αποδεχθήκαμε και "δέσαμε" ως σύνολο. Δεν έχουμε αγωνιστικά όρια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο ή σίγουρο. Ο ημιτελικός είναι ένα παιχνίδι, οπότε δεν ξέρεις. Πολλές φορές αντιμετωπίσαμε ομάδες που ήταν καλύτερες στα χαρτιά, αλλά τις κερδίσαμε...»

Θα περάσει από τη Λαμποράλ από την έδρα της Φουενλαμπράδα για το πρωτάθλημα; Στο 1.70 προσφέρει η Interwetten το διπλό των Βάσκων.