Τετ-α-τετ Κοντονή-Αγγελόπουλου, επιστρέφει το... μπαλάκι ο υπουργός!

Τετ-α-τετ Κοντονή-Αγγελόπουλου, επιστρέφει το... μπαλάκι ο υπουργός!

Άρης Λαούδης
Τετ-α-τετ Κοντονή-Αγγελόπουλου, επιστρέφει το... μπαλάκι ο υπουργός!

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής είχε τετ-α-τετ με τον Μάκη Αγγελόπουλο, άκουσε τις απόψεις του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να πάρει θέση στο ζήτημα, επιστρέφοντας το μπαλάκι που του πέταξε η ΕΟΚ!

Η πολιτεία... επιστρέφει το μπαλάκι στην ΕΟΚ, καθώς ο Σταύρος Κοντονής δεν προτίθεται να πάρει απόφαση για ένα θέμα που αφορά στο εσωτερικό του μπάσκετ.

Αν και η Ομοσπονδία απέστειλε σχετικό έγγραφο στην πολιτεία, ο υφυπουργός Αθλήτισμού δεν είναι διατεθειμένος να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο του μπάσκετ και μοιραία θα επιστρέψει το μπαλάκι στη FIBA, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και την ΑΕΚ για να τα βρουν μεταξύ τους.

Η πλευρά του Σταύρου Κοντονή υποστηρίζει πως ο νόμος που επικαλείται η ΕΟΚ αφορά μόνο στις εθνικές ομάδες κι όχι σε επαγγελματικά σωματεία, συμπληρώνοντας δε πως ουδέποτε μέχρι σήμερα η ΕΟΚ είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο για θέμα που αφορούσε την οποιαδήποτε εθνική ομάδα.

Παράλληλα, ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα (19/4) με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο και ενημερώθηκε για τις δικές του απόψεις περί του θέματος.

Ξεκαθάρισε πως η πολιτεία δεν πρόκειται να πάρει θέση σε ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά την οικογένεια του μπάσκετ και το οποίο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν τα αρμόδια όργανα.

Θυμίζουμε ότι η FIBA απέστειλε έγγραφο στην ΕΟΚ και ζητά μέχρι την Τετάρτη (20/4) να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα της ΑΕΚ.

Στην ουσία η Παγκόσμια Ομοσπονδία απειλεί την ΕΟΚ με αποκλεισμό όλων των εθνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, σε περίπτωση που αυτή δεν αποφασίσει να αποκλείσει την ΑΕΚ από τις εγχώριες διοργανώσεις, εφόσον βεβαίως αυτή επιμείνει στην απόφασή της να συμμετάσχει στο Eurocup κι όχι στο Champions League.

 

Τελευταία Νέα