Λάκκας: «Το θέλαμε περισσότερο από τον Φάρο!»

Φάνης Παναγιώτου
Λάκκας: «Το θέλαμε περισσότερο από τον Φάρο!»

bet365

Το Περιστέρι πέτυχε τη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου κι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Χρήστος Λάκκας, μίλησε στο gazzetta.gr για την επιτυχία της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Το ματς είχε φαβορί κι αουτσάιντερ. Στο παρκέ, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού ο Φάρος Κερατσινίου τα βρήκε… σκούρα κόντρα στο Περιστέρι. Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική και στο τέλος εκείνοι που πανηγύρισαν ήταν οι γηπεδούχοι, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να επικρατεί του Φάρου με 94-90 στη δεύτερη παράταση!

Εκ των πρωταγωνιστών για το Περιστέρι -που έχει ρεκόρ 7-16 και παλεύει για την παραμονή του στην Α2- ήταν ο Χρήστος Λάκκας, που μέτρησε 24 πόντους με 5/9 τρίποντα στα 32 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα που έμεινε στο παρκέ.

Ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στο gazzetta.gr κι εκτός από τη μεγάλη νίκη επί του Φάρου Κερατσινίου σχολίασε ακόμα τη… μάχη που δίνει η ομάδα του για να σωθεί, ενώ αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένος στο Περιστέρι.

Χρήστο αρχικά θέλουμε να μας μιλήσεις για το ματς με τον Φάρο. Ποια ήταν τελικά τα στοιχεία που σας οδήγησαν σε αυτή τη σπουδαία νίκη;

Ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και με τη δική του βοήθεια καταφέραμε να φτάσουμε στη σπουδαία αυτή νίκη. Η θέληση και το πάθος που είχαμε θεωρώ πως έκανε τη διαφορά κι η συγκεκριμένη νίκη θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο από τον Φάρο κι εκεί ήταν η διαφορά μας!

Εκτός από βαθμολογικής άποψης, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προφανώς σας δίνει και ψυχολογία. Σωστά;

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως ο αντίκτυπος της συγκεκριμένης επιτυχίας θα είναι κυρίως ψυχολογικός κι όχι τόσο βαθμολογικό. Η νίκη επί του Φάρου θα μας δώσει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Το έργο μας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχει μεγάλη πίεση και αποτελέσματα όπως αυτό μας βοηθούν για τη συνέχεια.

Η ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Θεωρείς ότι στο φινάλε θα πανηγυρίσετε;

Το ματς με τον Φάρο Κερατσινίου πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό για τη συνέχεια. Θεωρώ πως αν προσεγγίσουμε με ανάλογο τρόπο τα εναπομείναντα ματς τότε θα σωθούμε. Με εμφανίσεις όπως αυτή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.

Έχεις συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Οι στόχοι σου σε προσωπικό επίπεδο ποιοι είναι;

Η αλήθεια είναι πως στο Περιστέρι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τόσο από τον κόσμο της ομάδας, όσο κι από τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον σύλλογο δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο. Γι’ αυτό και το μοναδικό που σκέφτομαι για την ώρα είναι το Περιστέρι και τίποτα άλλο. Ο στόχος μου είναι να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για την ομάδα και για μένα.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα