Ζντοβτς: «Τους δημιουργεί πρόβλημα η ΑΕΚ επειδή... ανεβαίνει»

Ζντοβτς: «Τους δημιουργεί πρόβλημα η ΑΕΚ επειδή... ανεβαίνει»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ κι έπειτα εξέφρασε τα παράπονά του στη διαιτησία: «Δεν μπορώ να παλεύω και εναντίον ανθρώπων που δεν μπορείς να τους… ακουμπήσεις».

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην έδρα της απέναντι στον ΠΑΟΚ κι ο τεχνικός της εξέφρασε τα παράπονά του στη διαιτησία: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να δώσω αυτό τον αγώνα. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα... ξέρω που έχω έρθει. Αλλά πίστευα ότι κάτι άλλαξε. Ήμουν εδώ πολύ καιρό στο παρελθόν, αλλά έκανα λάθος τελικά.

Αυτά που έχω δει τους τελευταίους μήνες και ειδικά τον τελευταίο 1,5 μήνα, μου προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να παλεύω και εναντίον ανθρώπων που δεν μπορείς να τους… ακουμπήσεις. Δυστυχώς για κάποιους, η ΑΕΚ έγινε δυνατή, επικίνδυνη και αυτό δεν τους χαροποιεί. Είμαι απογοητευμένος.

Πάντα παίρνω την ευθύνη και το κάνω και σήμερα. Δεν τελείωσε τίποτα, μπορούμε να κερδίσουμε στην Πυλαία και να επιστρέψουμε στην Αθήνα, αλλά αυτή την μάχη δεν μπορώ να την δώσω. Είμαι επαγγελματίας 30 και πλέον χρόνια και δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αλαζονεία. Σαν να μην υπάρχει η ΑΕΚ είναι. Τους δημιουργεί πρόβλημα, επειδή ανεβαίνει. Είμαι προπονητής και υπεύθυνος για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στο μέλλον».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα