Στο 2.80 το break του Παναθηναϊκού!

Στο 2.80 το break του Παναθηναϊκού!

Gazzetta team
Στο 2.80 το break του Παναθηναϊκού!
Οι... μάχες συνεχίζονται! Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται για δεύτερη φορά στη Βιτόρια, με την προημιτελική φάση της Euroleague να έχει... πάρει φωτιά!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εύκολα στο πρώτο ματς, ωστόσο η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ικανή να αντιδράσει και το διπλό βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.80! Όσο για τη νίκη των Βάσκων. Όποιος βλέπει τη Λαμποράλ Κούτσα να κάνει το 2-0 μπορεί να ποντάρει στο 1.50 του άσο ή διαφορετικά στη νίκη των γηπεδούχων με περισσότερους από 6 πόντους που τιμάται στο 2.20. Όσο για το line στο σύνολο των πόντων; Έχει τοποθετηθεί στους 154.5 πόντους.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός περιμένει αρκετά από τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος πληρώνει 1.85 αν ξεπεράσει τους 10 πόντους και το ίδιο αν κατεβάσει περισσότερα από 4 ριμπάουντ. Ακόμα, σημαντική θα είναι η παρουσία του Νικ Καλάθη. Το line του «πράσινου» γκαρντ στους πόντους έχει τοποθετηθεί στους 9.5, ενώ στις ασίστ βρίσκεται στις 7.5 τελικές πάσες. Από την άλλη, το over 15.5 του Γιάννη Μπουρούση πληρώνει 1.85, ενώ σε ίδια απόδοση συναντάμε το over 12.5 του Ντάριους Άνταμς, ο οποίος στο Game 1 έκανε μεγάλη... ζημιά στον Παναθηναϊκό με 20 πόντους.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα υποδεχτεί για δεύτερη φορά τη Μπαρτσελόνα. Στο 1.70 η νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο 2.30 το διπλό για τους Καταλανούς. Όποιος βλέπει τους γηπεδούχους να κάνουν... εύκολα το 2-0, δεν έχουν παρά να ποντάρουν στο 2.00 που πληρώνει ο άσος από ημίχρονο, με το 2/2 -από την άλλη- να τιμάται στο πολύ υψηλό 3.00! Επιλογή με καλές αποδόσεις είναι κι οι πόντοι των ομάδων. Στο 1.85 το 73.5 της Λοκομοτίβ Κούμπαν, σε ίδια απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει η Μπαρτσελόνα περισσότερους από 70 πόντους.

Στα ειδικά των παικτών, ξεχωρίζουν, γι' ακόμα μία φορά ο Ντιλέινι με τον Ράντολφ από τη μεριά των γηπεδούχων. Στο 1.85 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο πρώτος πάνω από 14 πόντους, με το line του δεύτερη να έχει τοποθετηθεί στους 15.5 πόντους. Σε απόδοση 1.85 θα πληρώσει ο Ντιλέινι κι αν μοιράσει περισσότερες από 6 ασίστ. Όσο για τη Μπαρτσελόνα; Το line του Τζάστιν Ντόελμαν προσφέρεται στους 11.5 πόντους, ενώ ο Άντε Τόμιτς μπορεί να πληρώσει τόσο αν σκοράρει περισσότερους από 9 πόντους, όσο κι αν κατεβάσει 6 ριμπάουντ ή περισσότερα, αφού το line βρίσκεται στα 5.5 «σκουπίδια».