Ο... Κόμπι και ο χορός του Σακίλ στην Έλεν! (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο... Κόμπι και ο χορός του Σακίλ στην Έλεν! (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ εμφανίστηκε στην Έλεν Ντε Τζένερις, χόρεψε και δεν δίστασε να μιλήσει για το... βαρετό μέλλον του Κόμπι!

Ο απολαυστικός Σακίλ Ο΄ Νιλ, πήγε στην εκπομπή της απολαυστικής Έλεν Ντε Τζένερις και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από εξαιρετικό.

Ο θηριώδης πρώην ΝΒΑer δεν δίστασε να χαρίσει έναν χορό στην μικρόσωμη διάσημη παρουσιάστρια, να δηλώσει ερωτευμένος μαζί της και να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό.

Η συζήτηση φυσικά και πήγε στην απόσυρση του Κόμπι Μπράιντ, όπου ο Σακίλ χαρακτήρισε το μέλλον του πρώην, πλέον, παίκτη βαρετό...

«Θα βαριέται... Όταν εγώ αποσύρθηκα, την επόμενη ημέρα, ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν είχα τίποτα να κάνω, οπότε έκανα πράγματα που δεν είχα κάνει ποτέ ξανά.

Ξύπνησα και κοίταγα έξω από το παράθυρο τα πουλιά να πετάνε, άρχισα να μιλάω με τους γείτονες και αν δεν με είχε καλέσει ΤΝΤ θα ήμουνα ακόμα σπίτι μου».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με την Έλεν να ρωτάει αν έχει κάποιο χόμπι και συγκεκριμένα αν το έχει ρίξει στο γκολφ, όπως πολλοί άλλοι πρώην μπασκετμπολίστες, με τον Σακίλ δήλωσε ότι δεν παίζει γκολφ και απλά περνάει τον χρόνο του σπίτι του βλέποντας τηλεόραση.

Με αφορμή την πρόσφατη ένταξη του Σακίλ Ο΄Νιλ στο «Hall Of Fame», ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για τον πατέρα του, που από την πρώτη μέρα που άρχισε να του μαθαίνει μπάσκετ ήξερε ότι ο γιος του θα καταφέρει να μπει στο πάνθεον... και ευχήθηκε να ήταν εδώ να μπορούσε να τον δει.

Η παρουσία του πρώην NBAer έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η διάσημη παρουσιάστρια του έκανε ένα δώρο, που τον έκανε να την αγαπά λίγο παραπάνω...

Στο στούντιο εμφανίστηκε ο τεράστιος Τζούλιους Έρβινγκ, αφού είναι ένας από τους αγαπημένους του Σακίλ, και θα είναι αυτός που θα τον τιμήσει.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

NBA Τελευταία Νέα