Τζόρτζεβιτς: «Να πολεμήσουμε, δεν αποδέχομαι να μην είμαστε επιθετικοί»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Να πολεμήσουμε, δεν αποδέχομαι να μην είμαστε επιθετικοί»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ευελπιστεί οι παίκτες να παρουσιαστούν ως... Παναθηναϊκός στο Game 2 με τη Λαμποράλ Κούτσα (15/4, 21:45/ΕΡΤ2) στη Βιτόρια και να ισοφαρίσουν τη σειρά των playoffs της Euroleague.

«Θα 'ναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε κάτω απ' τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει εδώ στη Βιτόρια, ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας, είναι να παλέψουμε σκληρά. Όλα τα υπόλοιπα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το Νο.1 ζητούμενο» είπε στους εκπροσώπους των Μέσων στη Fernando Buesa Arena ο 48χρονος Σέρβος προπονητής, ο οποίος μίλησε και για...

...την πιθανή απουσία του Άνταμ Χάνγκα μεταξύ άλλων: «Όπως και να 'χει, η Λαμποράλ Κούτσα θα παρατάξει 5 παίκτες στο παρκέ. Σ' ένα παιχνίδι σαν αυτό θα πρέπει να πολεμήσεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μία πολύ καλή ομάδα μ' εξαιρετικό ρόστερ και πολλούς διεθνείς παίκτες διαφορετικών εθνοτήτων. Έχει τον Μπουρούση, που 'ναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλά εδώ. Χθες (13/4) ήταν εξαιρετικός στο οργανωτικό κομμάτι, δημιουργώντας για τους περιφερειακούς της ομάδος του».

...την επιθετικότητα, την οποία δεν είχαν οι παίκτες του στην πρεμιέρα: «Είχα εξηγήσει στους παίκτες μου ότι πρέπει να 'μαστε επιθετικοί, αλλά δεν ήμασταν. Αυτό είναι κάτι που δεν αποδέχομαι κι είμαι αναστατωμένος».