Μπέρτανς: «Και με 2-0 πάλι δε θα 'ναι εύκολο»

Γιάννης Ράμμας
Μπέρτανς: «Και με 2-0 πάλι δε θα 'ναι εύκολο»
Ο Ντάβις Μπέρτανς ευελπιστεί η Λαμποράλ Κούτσα να συνεχίσει με νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού (15/4, 21:45/ΕΡΤ2) στη Βιτόρια στα playoffs της Euroleague, αλλά υπενθύμισε η πρόκριση στο Final 4 απαιτεί 3 νίκες.

Ο 23χρονος Λετονός σμολ φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδος για...

...το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα βγει με περισσότερη ενέργεια απ' ό,τι στην πρεμιέρα».

...το γεγονός πως βάσει προϊστορίας το 1-0 δίνει σχεδόν 90% πιθανότητες πρόκρισης στο Final 4: «Προσπαθούμε να μη το σκεφτόμαστε κι απλώς να επικεντρωνόμαστε στην επόμενη αναμέτρηση. Θέλουμε ακόμη 2 νίκες, επομένως κάθε αναμέτρηση μετράει»

...το πλεονέκτημα έδρας: «Και 2 νίκες δεν είναι αρκετές για την πρόκριση στο Final 3. Ακόμη κι αν κάνουμε το 2-0, ακολουθούν οι αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ, επομένως δε θα 'ναι εύκολο. Έχουμε καλές πιθανότητες μετά απ' τη νίκη στην πρεμιέρα, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και πάλι δε θα 'ναι εύκολο».

...τη διαφορετικότητα του Game 2: «Πρόκειται για μία τελείως διαφορετική αναμέτρηση. Όταν αρχίσει, θα δούμε πώς θα 'μαστε σε φυσική κατάσταση κι ενέργεια».

...τα κλειδιά της νίκης: «Τα ίδια με την πρεμιέρα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Και πρέπει να την επαναλάβουμε για 40 λεπτά».

...την άμυνα πάνω στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: «Θα χρειαστεί να βοηθήσουμε όλοι τους ψηλούς μας».

...τον αμφίβολο Άνταμ Χάνγκα: «Δεν ξέρω. Μακάρι να παίξει».

...το κοινό της Βιτόρια: «Να συνεχίσει να μας ενθαρρύνει όπως στην πρεμιέρα κι όλα θα πάνε καλά».