Χουάν Κάρλος Ναβάρο: Ο πρώτος 300άρης (pics & vids)

Χουάν Κάρλος Ναβάρο: Ο πρώτος 300άρης (pics & vids)

Χουάν Κάρλος Ναβάρο: Ο πρώτος 300άρης (pics & vids)
O Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι έτοιμος να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στην Ευρωλίγκα! Απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (15/4, 20:00) θα συμπληρώσει 300 συμμετοχές στη διοργάνωση!

Πρώτος σκόρερ, πρώτος σε εύστοχα τρίποντα, πρώτος σε κερδισμένα φάουλ κι αναμένεται να γίνει κι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που θα φτάσει τις 300 συμμετοχές!

Ο «La Bomba» θα πατήσει για 300ή φορά σε παρκέ Euroleague στο Game 2 απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Κρασνοντάρ. Πίσω στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 276 συμμετοχές και τρίτος στη λίστα είναι ο Φελίπε Ρέγες με 254 συμμετοχές.

«Μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό αυτό το επίτευγμα, αλλά με ενδιαφέρει λιγότερο μπροστά στο μεγάλο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες νίκης», ήταν τα λόγια του λίγες ώρες πριν από το Game 2 της σειράς.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχει αρκετές πρωτιές, ενώ είναι δεύτερος σε συνολικά λεπτά συμμετοχής, δεύτερος σε συνολικό ranking και δεύτερος σε συμμετοχές στην αρχική πεντάδα.

Χουάν Κάρλος Ναβάρο
1ος σκόρερ με 3.851 πόντους
1ος σε τρίποντα με 570 τρίποντα
1ος σε κερδισμένα φάουλ με 1.118
1ος σε συμμετοχές με 299 συμμετοχές

Πρώτοι σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.