Μεγάλες... μάχες σε Μόσχα και Πόλη!

Φάνης Παναγιώτου
Μεγάλες... μάχες σε Μόσχα και Πόλη!
Η προημιτελική φάση της Euroleague έχει πάρει... φωτιά και συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις!

Το σημερινό τζάμπολ θα γίνει στη Μόσχα, εκεί όπου η ΤΣΣΚΑ θα ψάξει το 2-0 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Η νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη με περισσότερους από 19 πόντους πληρώνει 2.40, ενώ όποιος βλέπει έκπληξη από τη μεριά των Σέρβων, δεν έχει παρά να κάνει ένα ποντάρισμα στο πολύ υψηλό 13.00 που τιμάται η νίκη του Ερυθρού Αστέρα! Όσο για το line στο σύνολο των πόντων; Έχει τοποθετηθεί στους 163.5, ενώ μπορεί να... αλλάξει στις επιπλέον επιλογές.

Στα ειδικά των παικτών ξεχωρίζει το over 17.5 του Μίλος Τεόντοσιτς, όπως και το over 18.5 του Νάντο Ντε Κολό, που είναι οι δύο κορυφαίοι σκόρερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για τον Σέρβο γκαρντ υπάρχει κι επιλογή για τις ασίστ, με το line να έχει τοποθετηθεί στις 6.5 τελικές πάσες. Από την άλλη, εκείνος που αναμένεται να... κουβαλήσει τον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Μάικ Ζίρμπες. Στο 1.85 το over 10.5 στο σύνολο των πόντων του Γερμανού σέντερ, σε ίδια απόδοση το over 6.5 στο σύνολο των ριμπάουντ.

Συνέχεια με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε το 1-0 και το ενδεχόμενο να κάνει το 2-0 πληρώνει 1.55. Όσο για το διπλό; Όποιος πιστεύει στο break των Πρωταθλητών Ευρώπης μπορεί να κάνει παιχνίδι με το εξαιρετικό 2.65! Από εκεί και πέρα, σε καλές αποδόσεις μπορούν να πληρώσουν και τα ημίχρονα/τελικά, με τη νίκη της Φενέρ από το πρώτο μέρος να πληρώνει 1.80 και το 2/2 της Ρεάλ Μαδρίτης να τιμάται στο πολύ καλό 3.30!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά των παικτών. Στο 1.85 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μπόμπι Ντίξον περισσότερους από 10 πόντους, ενώ σε ίδια απόδοση συναντάμε και το over 13.5 του Τζίτζι Ντατόμε. Από εκεί και πέρα, το over 5.5 στο σύνολο των ριμπάουντ του Πέρο Άντιτς τιμάται στο 1.85, ενώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ο Γκουστάβο Αγιόν κι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Το line για το σύνολο των πόντων του πρώτου είναι στους 11.5, ενώ για τα ριμπάουντ έχει τοποθετηθεί στα 8.5 Όσο για τον γκαρντ της Ρεάλ; Θα πληρώσει σε απόδοση 1.85 αν μοιράζει περισσότερες από 5 τελικές πάσες.