Σκουρτόπουλος: «Επιβράβευση για μας τα playoffs»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: «Επιβράβευση για μας τα playoffs»

Σκουρτόπουλος: «Επιβράβευση για μας τα playoffs»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν άσκησε κριτική στο ματς γιατί δε... σήκωνε τέτοια, ωστόσο είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Ρεθύμνου στα playoffs.

Ο προπονητής των Κρητικών στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ανέφερε, «Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ρέθυμνο. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα. Το ρόστερ μας ήταν περιορισμένο. Είχαμε την χαρά να δούμε τα νέα παιδιά να παίζουν απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που θα τους δώσει ενθουσιασμό για την συνέχεια. Δεν αντέχει κριτικής το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά στη συνέχεια δεν το καταφέραμε. Ευελπιστούμε στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε μαζί μας τον Χάροου και τον Γιαννόπουλο και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Βλέπουμε τα παιχνίδια των playoffs σαν μία επιβράβευση και θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά και στο εντός έδρας παιχνίδι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να φύγουν τα παιδιά και ο κόσμος με τον σωστό τρόπο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πως είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, έχει πολύ καλό προπονητή, πολύ καλούς παίκτες και θα το ξεπεράσει με την δουλειά που κάνουν στο γήπεδο».

Ο νεαρός Γιάννης Πατάτας από την πλευρά των παικτών του Ρεθύμνου τόνισε... «Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας σε άμυνα κι επίθεση. Κοιτάμε τώρα το πρώτο παιχνίδι των playoffs και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Best of internet