Περάσοβιτς: «Δε θ' απολογηθούμε που βρισκόμαστε εδώ - Προκαλεί τρόμο ο Παναθηναϊκός»

Γιάννης Ράμμας
Περάσοβιτς: «Δε θ' απολογηθούμε που βρισκόμαστε εδώ - Προκαλεί τρόμο ο Παναθηναϊκός»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξήγησε πως ο νέος στόχος της Λαμποράλ Κούτσα είναι το Final 4 της Euroleague κι ας έχει αντίπαλο στα playoffs τον... τρομακτικό Παναθηναϊκό.

«Δε θ' απολογηθούμε που βρισκόμαστε εδώ. Πλέον ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο Final 4. Είναι μία ευκαιρία την οποία πολλοί παίκτες μας δεν είχαν ποτέ στις καριέρες τους. Δεν ήμασταν απ' τα φαβορί στην αρχή να φτάσουμε τόσο μακριά, αλλά θα προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε» είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο 51χρονος Κροάτης προπονητής της ομάδος της Βιτόρια και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι απ' τα φαβορί κάθε χρονιά. Σκοράρει πολύ μετά από καλές άμυνες χάριν στην αθλητική ικανότητα και στην εξυπνάδα των παικτών του. Θέλει πάντα να τρέχει επειδή αυτό εξυπηρετεί και τους πιο στατικούς παίκτες του και θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη δύναμή του».

«Ο Ουίλιαμς είναι ο πρώτος σκόρερ του. Όταν προσθέτεις 3 παίκτες, Αμερικανούς, ανεβαίνεις πολύ. Συν τοις άλλοις, είχε δυνατή ομάδα και πιο πριν. Αλλά μετά τις προσθήκες έχει ανέβει επίπεδο κι είχε τελείως διαφορετική εικόνα στο δεύτερο γύρο του ΤΟΡ 16. Πλέον προκαλεί τρόμο για κάθε αντίπαλο» πρόσθεσε επί προσωπικού και κατέληξε: «Οι ψηλοί του είναι μέλη της εθνικής Σερβίας, έχουν μεγάλο όγκο και μπορούν να κινηθούν μ' ευκολία γύρω απ' το καλάθι. Στα γκαρντ έχει δύο ιδιοφυείς παίκτες, τους Καλάθη & Διαμαντίδη, αλλά, αν αρχίσουμε να μιλάμε επί προσωπικού, δε θα σταματήσουμε ποτέ».