«'Εσπασε» το χειρότερο ρεκόρ που θα ήθελε ο Χάρντεν (vid)
Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι και επίσημα κάτοχος του χειρότερου ρεκόρ ενός μπασκετμπολίστα. Η κατηγορία των λαθών ανήκει πλέον στον γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς ο οποίος πριν καν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος ξεπέρασε τα 366 του Άρτις Γκίλμορ.
Ο «μούσιας» έχει πλέον 370 λάθη και έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε 40 περίπου χρόνια στη Λίγκα.
Ο Χάρντεν είναι χωρίς δεύτερη σκέψη εκ των κορυφαίων σκόρερ, ωστόσο πολλές φορές κατηγορείται για την τραγική του άμυνα και τα πολλά λάθη που κάνει.
James Harden has 370 turnovers, passing Artis Gilmore for most in a season: https://t.co/s3e3tUyJug pic.twitter.com/APZ6hSfSxt
— StatMuse (@statmuse) 10 Απριλίου 2016
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
