Παραδέχτηκε τους Ουόριορς ο Πίπεν (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Παραδέχτηκε τους Ουόριορς ο Πίπεν (pics)

bet365

Πριν από λίγο καιρό, ο Σκότι Πίπεν τα είχε βάλει με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πλέον, όμως, παραδέχεται κι ο ίδιος την παρέα του Στεφ Κάρι.

Οι Ουόριορς επικράτησαν εκτός έδρας των Σπερς (86-92) κι οι Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995-1996 έχουν πλέον... συγκάτοικο στις 72 νίκες. Ο Σκότι Πίπεν, μέλος της θρυλικής ομάδας των «Ταύρων», είχε εκφράσει πριν λίγες ημέρες την πεποίθηση του πως η ομάδα του θα... σκούπιζε τους Ουόριορς.

Πλέον, όμως, κι ο ίδιος παραδέχεται τους Πολεμιστές, όπως φάνηκε με τα όσα έγραψε στο twitter, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Σπερς. «Πρέπει να δίνει συγχαρητήρια εκεί που πρέπει. Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον Στιβ Κερ και τους Ουόριορς για τη νίκη Νο.72. Το άξιζαν απόψε» για να προσθέσει: «Ο Στέφεν Κάρι απέδειξε γιατί είναι ο MVP. Σουτέρ με «κρύο αίμα» και μπασκετικό IQ πάνω από τον μέσο όρο!»

Ο Πίπεν κατέληξε λέγοντας: «Αν είναι το σπάσουν (σ.σ. το 72-10) ας το κάνουν. Αλλά η regular season δεν κερδίζει πρωταθλήματα», θέλοντας προφανώς να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει των playoffs!

 

NBA Τελευταία Νέα