Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν είναι δύσκολες οι συγκρίσεις με τα αδέρφια μου» (vid)

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν είναι δύσκολες οι συγκρίσεις με τα αδέρφια μου» (vid)

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν είναι δύσκολες οι συγκρίσεις με τα αδέρφια μου» (vid)

Δηλώσεις στο πλαίσιο του Nike hoops Summit παραχώρησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη, αρχικά, μετάβαση από την Ελλάδα στις ΗΠΑ.

Τα ξημερώματα ο Κώστας Αντετοκούνμπο έλαβε μέρος στο διάσημο τουρνουά της Nike με τους καλύτερους παίκτες λυκείων όλου του κόσμου.

Ο Έλληνας παίκτης αγωνίστηκε για 7 λεπτά και είχε 4 πόντους με 1/2 προσπάθειες και 2/2 βολές και 1 ριμπάουντ.

Μετά το τέλος του ματς, ο τρίτος αδερφός της οικογένειας Αντετοκούνμπο παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα draftexpress, στην οποία αναφέρθηκε στο μέλλον του, τα αδέρφια του, αλλά και το στυλ παιχνιδιού του.

«Ηταν υπέροχο συναίσθημα, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα έρθω εδώ και θα τεστάρω το επίπεδο μου απέναντι σε αυτά τα παιδιά», είπε αρχικά.

Για τη μετάβαση από την Ελλάδα στις ΗΠΑ:
«Ηταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια είχα φίλους και συμμαθητές κοντά μου που με βοήθησαν αρκετά».  Οσον αφορά στη σχέση του με την οικογένειά του, τόνισε: «Είναι πολύ όμορφο να έχεις μία τέτοια δεμένη οικογένεια και να ξέρεις πως τα αδέρφια σου σε προσέχουν»

Για τις συγκρίσεις με τα αδέρφια του:
«Δεν είναι δύσκολο. Με βοηθά να βλέπω την πρόοδό τους, γιατί ξέρω ότι, όσο βελτιώνονται εκείνοι, πρέπει να βελτιώνομαι και εγώ». Πάντως, μοιάζει πιο έτοιμος σε σχέση με το πώς ήταν τα αδέρφια του στην ηλικία των 18 ετών: «Ισως να μπορώ να πως πως ξέρω περισσότερο μπάσκετ από τον Θανάση, όταν ήταν στην ηλικία μου, και είμαι ψηλότερος από ο, τι ήταν ο Γιάννης»

Για το στύλ παιχνιδιού του:
«Μπορώ να παίξω από το "1" εως το "4" και το στιλ παιχνιδιού μου είναι περίπου σαν του αδερφό μου. Επιθετικά, νομίζω πως ξεχωρίζει ο τρόπος που τρέχω το παρκέ και το ότι πηγαίνω επιθετικά στο καλάθι, για να τελειώσω τις φάσεις»

Για το κολέγιο:
«Το απολαμβάνω, έρχονται να με δουν και μου δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Προσθέτει λίγη πίεση, αλλά δεν είναι κάτι έντονο. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη τις επισκέψεις. Θα δούμε».

Best of internet