Μαρκόπουλος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά...»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΒΟΥ

Μαρκόπουλος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά...»

Στα πολλά σκαμπανεβάσματα που είχε η σεζόν του Κοροίβου στάθηκε ο Χάρης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Λαυρίου.

Μαρκόπουλος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά...»

Ο νεαρός προπονητής τόνισε πως η ομάδα του τα τελευταία δυο χρόνια έχει παλέψει σκληρά προκειμένου να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ομάδα της Α1.

«Στα δικά μου μάτια, η χρονιά είχε μεγάλες διακυμάνσεις. Αρχίσαμε καλά την χρονιά, στη συνέχεια ήρθε μία μεγάλη κρίση, φτάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική κοντά στην αποκαθήλωση και σήμερα, όπως πάντα, ήρθε η ανάσταση. Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, μία προσπάθεια δύο χρόνων, ώστε να καθιερωθεί η ομάδα στην A1 και να καθιερωθεί ο Κόροιβος στην συνείδηση του κόσμου ως ομάδα της Α1. Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη χρονιά, αυτό που μετράει είναι πως είμαστε στην Α1. Οι ομάδες που έπεσαν άξιζαν και αυτές να παραμείνουν πραγματικά. Εμείς είμαστε χαρούμενοι, αδικήσαμε λίγο τους εαυτούς μας, όμως στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε», είπε αρχικά.

Για τον συνδυασμό αποτελεσμάτων:
«Εμείς κάναμε την δουλειά μας στο γήπεδο. Ήρθαν τα αποτελέσματα και δικαίωσαν απλά την προσπάθειά μας. Ήταν ένα πολύ ρευστό πρωτάθλημα, άλλαζαν συνεχώς οι ισορροπίες. Νικήσαμε κάποια ματς εκτός έδρας, χάσαμε πολλά στο γήπεδό μας στον πόντο. Είμαστε στην Α1 , αυτό έχει σημασία, και πλέον κοιτάμε για το καλύτερο από εδώ και πέρα»

Για τα σενάρια:
«Δεν έχω κοιτάξει ποτέ σενάρια. Προσπαθώ στην ζωή μου να είμαι όσο πιο ταπεινός γίνεται. Είμαι πολύ περήφανος γιατί δεν παίρνω χάρες από κανέναν. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης της δουλειάς μας. Κάνουμε κάθε μέρα την αυτοκριτική μας, κοιτάμε τα λάθη μας και προσπαθούμε πάντα να βελτιωθούμε μέσα από αυτά».

Best of internet