Απ' το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Ράμμας
Απ' το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο χρόνος δεν περισσεύει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επέστρεψε απ' την Κωνσταντινούπολη... στο ΟΑΚΑ εν όψει Κηφισιάς (9/4, 17:00/novasports 3) στο «Ι. Ζηρίνης».

Η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 θα διεξαχθεί ούτε 48 ώρες μετά απ' την αντίστοιχη του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας (91-86 απ' την Εφές στις 7/4), αλλά η επιθυμία του Παναθηναϊκού δεν ήταν διαφορετική, αφού θέλει να 'χει όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για την προετοιμασία εν όψει προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας. Έτσι η επιστροφή απ' την Κωνσταντινούπολη τον βρήκε να μεταβαίνει απ' ευθείας στο ΟΑΚΑ εν όψει Κηφισιάς στο «Ι. Ζηρίνης». Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν απών (όπως κι οι Παππάς & Κόνιαρης) λόγω ίωσης.

Με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής της Α1 άπαντες στην ομάδα θα κινούνται αποκλειστικά σε ρυθμούς ευρωπαϊκών playoffs, τα οποία δεν απέχουν πολύ περισσότερο. Η πρεμιέρα της best-of-five σειράς είναι προγραμματισμένη στις 13/4 (21:45/novasports 2) στη Fernando Buesa Arena της Βιτόρια, αφού η Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση έχει το πλεονέκτημα έδρας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα