15 μέρες off τελικά ο Χέρστον

15 μέρες off τελικά ο Χέρστον

Gazzetta team
15 μέρες off τελικά ο Χέρστον

bet365

Aνακούφιση προκάλεσαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μαλίκ Χέρστον, καθώς παρά την αρχικές ανησυχίες, οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.

Ο Μαλίκ Χέρστον τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Basket League, για την ακρίβεια 3 λεπτά πριν από την ολοκλήρωσή της, και η εικόνα του Αμερικανού φόργουορντ να αποχωρεί από το ΟΑΚΑ με πατερίστες προκάλεσε αρκετές ανησυχίες αρχικά στην «Ένωση».

Παρ' όλα αυτά, τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε προκάλεσαν ανακούφιση στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», καθώς έδειξαν πως ο 29χρονος σμολ φόργουορντ έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δεξί του γόντατο, αποφεύγοντας τα χειρότερα και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός για τις επόμενες 15 ημέρες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρκαδικό στις 9/4 για την 26 αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι της «Ένωσης» για τα play-offs εξαρτάται από την ακριβή ημερομηνία έναρξης τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Εκτός δράσης για 15 ημέρες θα μείνει ο Μαλίκ Χέρστον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε μόνον οστικό οίδημα στον έσω μηριαίο κόνδυλο, στο δεξί γόνατο. Θα ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ θα καταβάλλει προσπάθεια για ταχεία αποκατάσταση και επανένταξη στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα