Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, συνεχίζεται η «μάχη» της παραμονής!

Αντωνία Σπανού
Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, συνεχίζεται η «μάχη» της παραμονής!
Σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική. Ξεχωρίζει και η «μάχη» πατέρα – γιου ή αλλιώς ΠΑΟΚ - Κόροιβου που η νίκη «καίει» και τους δύο για διαφορετικούς στόχους.

Όσο οι αγωνιστικές φτάνουν προς το τέλους τους τόσο πιο συναρπαστικό γίνεται το πρωτάθλημα της Basket League. Η 25η αγωνιστική αναμένεται να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα, κυρίως στην ουρά της βαθμολογίας, και οι «μάχες» μέσα στα παρκέ αναμένονται συναρπαστικές.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (2/4) με σπουδαίες αναμετρήσεις. Στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Κόροιβο σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τους δύο (2/4, 17:00).

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου αναμένεται να υποδεχθεί χωρίς προβλήματα την ομάδα της Αμαλιάδας, που παίζει το τελευταίο της χαρτί στην «μάχη» της παραμονής.

Το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει τον Άρη (2/4, 17:00) με τον Σκουτρόπουλο να χαρακτηρίζει μονόδρομο για την ομάδα του την νίκη αν θέλει να βρίσκεται στα play offs. Απο την άλλη ο Άρης μετά το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θέλει να κάνει άλλη μια καλή εμφάνιση και διεκδικήσει την νίκη.

Συνέχεια στο πρόγραμμα του Σαββάτου δίνει το παιχνίδι μεταξύ του Λαυρίου και των Τρικάλων (2/4, 17:00). Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα με τα Τρίκαλα να θέλουν να ξεμπερδέψουν με την υπόθεση παραμονή.

Στην Ρόδο ο Κολοσσός φιλοξενεί την Κηφισιά (2/4, 17:00) με το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερά σημαντικό για τις δύο ομάδες, αφού και οι δύο θέλουν μια θέση στην εξάδα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Αρκαδικού με την Καβάλα (2/4, 17:00). Ο Αρκαδικός θέλει μόνο την νίκη αν θέλει να μείνει ζωντανός στην πολύ μεγάλη «μάχη» που γίνεται στην ουρά της βαθμολογίας. Μετά το διπλό κόντρα στον Κόροιβο για την προηγούμενη αγωνιστική, ο Αρκαδικός ψάχνει άλλη μια νίκη που θα του δώσει... ανάσα σωτηρίας.

Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής της Basket League ολοκληρώνεται με τις δύο αναμετρήσει των «αιωνίων» την Δευτέρα (4/4).

Ο Ολυμπιακός κοιτάει να «μαζέψει τα κομμάτια του» μετά την βαριά ευρωπαϊκή του ήττα κόντρα στην Χίμκι και ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (4/4, 18:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά δεν θα έχουν την βοήθεια του Γιώργου Πρίντεζη, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα παραμείνει εκτός. Η διοίκηση του Απόλλωνα θα τιμήσει τον Νίκο Αργυρόπουλο.

Η μεγάλη αναμέτρηση της αγωνιστικής γίνεται στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (4/4, 20:00), όπου οι «πράσινοι» θέλουν μόνο την νίκη για να μείνουν στην κορυφή περιμένοντας στραβοπάτημα του Ολυμπιακού. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό.

Θα σημειωθούν πάνω από 150 πόντοι στην κόντρα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ; Σε απόδοση 1.87 αυτό το ενδεχόμενο στη Vistabet.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 2/4

17:00 ΠΑΟΚ – Κόροιβος (Νοvasports 2)

17:00 Ρέθυμνο – Άρης (Novasports 2)

17:00 Λαύριο – Τρίκαλα (Novasports 2)

17:00 Κολοσσός – Κηφισιά (Novasports 2)

17:00 Αρκαδικός – Καβάλα (Novasports 2)

Δευτέρα 4/4

18:00 Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός (Novasports 2)

20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Novasports 3)

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα