Δήλωση-μυστήριο του Κόμπι για το ιταλικό μπάσκετ

Δήλωση-μυστήριο του Κόμπι για το ιταλικό μπάσκετ

Δήλωση-μυστήριο του Κόμπι για το ιταλικό μπάσκετ

bet365

Ένα ξεχωριστό δώρο έλαβε ο Κόμπι Μπράιαντ από την ιταλική ομοσπονδία μπάσκετ τα ξημερώματα, ο οποίος σε δηλώσεις του την ευχαρίστησε και δήλωσε ότι θα βοηθήσει για να αναπτυχθεί το μπάσκετ στη χώρα.

Η αγάπη του «Mamba» για την Ιταλία είναι γνωστή, καθώς ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ πέρασε αρκετά χρόνια της ζωής του εκεί.

Η ιταλική ομοσπονδία του δώρισε μια φανέλα της Εθνικής της ομάδας με τον αριθμό 24 και σε δηλώσεις του ο Αμερικανός την ευχαρίστησε, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Έτορε Μεσίνα.

«Για εμένα είναι μεγάλη ευχαρίστηση που έλαβα αυτή φανέλα ως δώρο από τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιοβάνι Πετρούτσι. Ο Μεσίνα είναι πολύ καλός προπονητής και όποτε μπορώ του μιλάω. Είναι ένα άτομο υψηλής ευφυΐας και ήδη του έχω πει πως είμαι στη διάθεσή του για ό,τι χρειαστεί», είπε αρχικά.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των δηλώσεών του πάντως είναι το παρακάτω, καθώς ο Μπράιαντ αναφέρθηκε σε ενδεχόμενη... εμπλοκή του με κάποιο τρόπο στο ιταλικό μπάσκετ.

«Υπάρχουν πολλά στην Ιταλία που μπορούν να γίνουν για το μπάσκετ και σιγά-σιγά θα τα κάνουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά.

 

NBA Τελευταία Νέα