Μπουρούσης: «Η Ρεάλ ξέρει πότε πρέπει να παίξει για να νικήσει»

Μπουρούσης: «Η Ρεάλ ξέρει πότε πρέπει να παίξει για να νικήσει»
Τίποτα το πιο ξεχωριστό δεν έχουν τα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες των Μαδριλένων ξέρουν πότε πρέπει να παίξουν για να νικήσουν.

Ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ACB αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, το οποίο, αν η Ρεάλ το χάσει, μπορεί να της στερήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Θα έρθουν στην έδρα μας πολύ συγκεντρωμένοι, όλοι θα είναι έτοιμοι, γιατί το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εκείνους», είπε αρχικά.

«Αυτή η ομάδα έχει μάθει να είναι έτοιμη στα μεγάλα παιχνίδια. Πέρασα δύο χρόνια στη Ρεάλ και ξέρω πως οι παίκτες γνωρίζουν πότε πρέπει να παίξουν για να νικήσουν», είπε αναφορικά με την ψυχολογία με την οποία η Ρεάλ θα πάει στην έδρα της Λαμποράλ.

Θα μπορέσει η Λαμποράλ του Μπουρούση να επιβληθεί της Ρεάλ στο πλαίσιο της Euroleague; Στο 1.80 στη Novibet η νίκη των Βάσκων.

Τέλος, αναφέρθηκε στα... αισθήματά του όταν αντιμετωπίζει τη Ρεάλ, της οποία ήταν παίκτης μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν μου φαίνεται πιο ιδιαίτερο από άλλα παιχνίδια. Έχω παίξει ήδη τρεις φορές απέναντι στην Ρεάλ. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο Top 16»., είπε χαρακτηριστικά.