Τίμησαν τον Κιριλένκο οι Τζαζ, απάντησε σε... όλα ο Ρώσος! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Τίμησαν τον Κιριλένκο οι Τζαζ, απάντησε σε... όλα ο Ρώσος! (vid)

bet365

Οι Γιούτα Τζαζ ετοίμασαν ειδικό video για τον Κόμπι Μπράιαντ, παράλληλα, όμως, τίμησαν τον Αντρέι Κιριλένο, ο οποίος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Αντρέι Κιριλένκο ήταν μέλος των Τζαζ επί σειρά ετών (2001-2011) και στη Γιούτα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του! Οι... Μορμόνοι τίμησαν τον νυν πρόεδρο της ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος αποθεώθηκε, όπως θα δείτε στο video:

Μάλιστα, ο Αντρέι Κιριλένκο απάντησε και σε ερωτήσεις φίλων των Τζαζ μέσω twitter. Ο «ΑΚ47» τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης που του μοιάζει, ενώ δεν δίστασε να πει πως αυτή την περίοδο ο καλύτερος παίκτης στη Euroleague είναι ο Νάντο Ντε Κολό!

Για τη σχέση του με τον Κόμπι: «Έχουμε μία σπουδαία σχέση. Ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα στο τέλος της εποχής του Τζόρνταν, στο πικ του Κόμπι και αποσύρθηκα στην εποχή του Λεμπρόν»

Για το αν θα πήγαινε σε μία ομάδα με τους Λεμπρόν, Μέλο, Ουέιντ και Πολ: «Ο Λεμπρόν και ο Μέλο παίζουν στην ίδια θέση με εμένα οπότε… δεν θα έπαιζα! Θα προτιμήσω τους Μαλόουν, Στόκτον και Χόρνασεκ… Τζαζ για πάντα!»

Για τους πιο δύσκολους παίκτες που μάρκαρε: «Κόμπι, Κάρτερ και Ντουράντ. Και οι τρεις ήταν πραγματικός εφιάλτης...»

Για τους παίκτες που μπλόκαρε και με ποιους το χάρηκε περισσότερο: «Τους έχω ταπώσει σχεδόν όλους. Έχω σχεδόν 1500 κοψίματα. Οι ψηλοί, όπως ο Σακ και ο Γιάο, είναι αυτοί που προτιμάς...»

Για την καλύτερη αρχική πεντάδα: «Στόκτον, Ντερόν Ουίλιαμς, Καρλ Μαλόουν, Μεχμέτ Οκούρ και Μπούζερ. Και από τον πάγκο να έρχονται οι Πολ Μίλσαπ και Κάιλ Κόρβερ. Μπορώ να συνεχίσω να λέω…»

Για το πως ήταν να παίζεις δίπλα στον Τζον Στόκτον: «Εύκολο! Με το που βρεθείς ξεμαρκάριστος έχεις τη μπάλα στα χέρια σου...»

Για τον χειρότερο παίκτη όσον αφορά το trash talking: «Ο Κέβιν Γκαρνέτ είναι ο βασιλιάς του trash talking»

Για τον παίκτη που του μοιάζει πιο πολύ σήμερα: «Αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ίσως και ο Πορζίνγκις αλλά με καλύτερο σουτ από μένα. Ίσως και ο Γκριν...»

Για τον Νάντο Ντε Κολό: “Εκπληκτικός παίκτης και χαρακτήρας. «Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή»

 

NBA Τελευταία Νέα