Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: «Σαν να μιλάω σε τοίχο!»

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: «Σαν να μιλάω σε τοίχο!»

Φάνης Παναγιώτου
Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: «Σαν να μιλάω σε τοίχο!»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε τη Φενέρμπαχτσε να επικρατεί εύκολα της Μπεσίκτας, ωστόσο ήταν έξαλλος από την παρουσία των νεαρών παικτών, ενώ τόνισε πως πρώτη φορά στην καριέρα του αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα με τους ψηλούς!

«Είμαι πραγματικά νευριασμένος με την εμφάνιση των νεαρών παικτών μου στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου. Πρέπει να σέβονται τους εαυτούς τους, το προπονητικό τιμ, τη φανέλα και τον κόσμο! Αν πρέπει να σηκωθώ από τον πάγκο για να δώσω κίνητρο στους νεαρούς, τότε η ομάδα έχει τελειώσει. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους ξηγήσω τι σημαίνει να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι τυχεροί που παίζουν στο πλευρό ταλαντούχων παικτών. Αλλά δεν νιώθω πως με καταλαβαίνουν. Είναι σαν να μιλάω σε τοίχο!», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζοτς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Πρέπει να προστατέψουμε τον Πέρο Άντιτς που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Πρέπει να είναι προσεκτικοί ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. Γι' αυτό χρησιμοποιώ αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Θα παίξουμε 4 πολύ σημαντικά ματς σε 9 ημέρες. Κι έχουμε μόνο έναν ψηλό (σ.σ. Ούντο). Δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση σε όλη μου την προπονητική καριέρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Η κατάσταση αυτή μας δείχνει πως πρέπει να είμαστε τη νέα σεζόν, επειδή το format της Euroleague θα αλλάξει και πρέπει να μιλήσουμε για το επόμενο ρόστερ από τώρα, διότι δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι τη νέα χρονιά...»

Τέλος, για το triple double του Μπόμπι Ντίξον, ανέφερε ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός είπε: «Συνήθως δεν στέκομαι σε εμφανίσεις παικτών αλλά ο Μπόμπι ήταν εξαιρετικός. Έκανε triple double, φαινόμενο που είναι σπάνιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Του αξίζουν συγχαρητήρια!»

Διαβάστε ΕΔΩ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας 100-80

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα