Χώρισε τελικά ο Έρβινγκ; (pics)

Χώρισε τελικά ο Έρβινγκ; (pics)

Gazzetta team
Χώρισε τελικά ο Έρβινγκ; (pics)

bet365

Μυστήριο επικρατεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από τη σχέση του Έρβινγκ με την τραγουδίστρια Κελάνι, ύστερα από αινιγματική φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην φίλος της στα social media.

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς μία φωτογραφία του Καναδού ράπερ Jahron Anthony Brathwaite δημιούργησε «σύννεφα» γύρω από τη σχέση του Έρβινγκ με την επίσης τραγουδίστρια Κελάνι.

Ο 22χρονος τραγουδιστής είχε σχέση με την νυν κοπέλα του Έρβινγκ η οποία τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε η 20χρονη τραγουδίστρια είναι μαζί με τον γκαρντ τον Καβαλίερς.

Η σχέση τους έδειχνε να πηγαίνει πολύ καλά, με την Κελάνι μάλιστα να «ανεβάζει» και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον Έρβινγκ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο τη Δευτέρα (28/3) ο πρώην της «ανέβασε» μία φωτογραφία από το κρεβάτι του στο Instagram, όπου μπορεί κανείς να διακρίνει το χέρι της Κελάνι, από τα χαρακτηριστικά τατουάζ που το κοσμούν.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ωστόσο μέχρι τώρα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακριβώς το τι έχει συμβεί. Τα σενάρια είναι δύο. Είτε πρόκειται για μια παλιά φωτογραφία, είτε όντως ο Έρβινγκ και η Κελάνι χώρισαν, κάτι που μοιάζει και πιο πιθανό, αν συνυπολογίσουμε και τη λεζάντα της φωτογραφίας που αναφέρει: «Μετά από όλες τις ανοησίες της, έχω και πάλι πίσω στο κρεβάτι μου την τραγουδίστρια της Rnb».

Πάντως μετά το περιστατικό η επίμαχη φωτογραφία διαγράφηκε, ενώ η Κελάνι έσβησε τον λογαριασμό της στο Instagram.

 

NBA Τελευταία Νέα