Χάκετ: «Να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας»

Χάκετ: «Να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας»
Ο Ντάνιελ Χάκετ γνωρίζει καλά πώς ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει άριστα για 40' αν θέλει να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός γκαρντ είναι από τους πιο έμπειρους πάικτες στο φετινό ρόστερ και ταυτόχρονα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο καλής απόδοσης.

Ο Ντάνιελ Χάκετ μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους αρχικά τόνισε ότι, «Εχουν μείνει τρία παιχνίδια στο Top 16. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό λέει πολλά από μόνο του για το επίπεδο του αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί σωστά και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει σχέση με το ματς του πρώτου γύρου στη Μαδρίτη: «Τα ρόστερ έχουν αλλάξει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Αν χρησιμοποιήσουμε την άμυνά μας με τον σωστό τρόπο, τότε πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης».
Για τα πλεονεκτήματα των Μαδριλένων: «Η Ρεάλ δεν είναι απλά μία καλή ομάδα. Είναι μία τέλεια ομάδα. Οπως είπα όμως, πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Οι φίλαθλοί μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Περιμένουμε μία σκληρή μάχη».
Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα γεμίσουν το ΣΕΦ: «Τον τελευταίο καιρό παίρνουμε ώθηση από τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε πως πάντα οι φίλαθλοι προσέχουν τα νώτα μας. Πρέπει να παλέψουμε και για αυτούς. Θα δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι».