Κερ: «Θέμα των παικτών το αν θα ξεκουραστούν ή όχι»

Κερ: «Θέμα των παικτών το αν θα ξεκουραστούν ή όχι»

Κερ: «Θέμα των παικτών το αν θα ξεκουραστούν ή όχι»

bet365

Με 12 παιχνίδια να απομένουν, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλουν 10 νίκες για να σπάσουν το ρεκόρ των 72 νικών των Μπουλς και ο Στιβ Κερ τονίζει πως είναι θέμα των παικτών.

Οι Ουόριορς έχουν... κλείσει τη θέση τους στα playoffs από τον Φλεβάρη και θα περίμενε κανείς πως ο Κερ θα άφηνε εκτός κάποιων αγώνων μερικούς από τους σταρ της ομάδας προκειμένου να τους έχει... φρέσκους στην post season.

Ο προπονητής των Ουόριορς ωστόσο τονίζει πως λόγο σε όλες τις αποφάσεις της ομάδας έχουν και οι πρωταγωνιστές. Δηλαδή, οι παίκτες.

«Οι παίκτες κάνουν το ρεκόρ. Όχι η οργάνωση. Οι παίκτες είναι αυτοί που το κάνουν, οπότε προφανώς και θα έχουν λόγο στις αποφάσεις της ομάδας. Στο πως θα προσεγγίζουμε τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής.. Ξέρω ότι θέλουν να κάνουν το ρεκόρ, οπότε και εμείς θα δράσουμε αναλόγως. Αν είναι εντάξει από πλευράς κούρασης, τότε θα παίξουν κανονικά στα παιχνίδια που απομένουν», είπε χαρακτηριστικά ο Κερ.

Αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές που ο Κερ αναφέρεται ανοιχτά στο ρεκόρ των Μπουλς και εξήγησε το λόγο.

«Τώρα είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ήταν και πιο παλιά καλή ερώτηση, αλλά δεν ενδιαφερόμουν να την απαντήσω, διότι ήταν πολύ νωρίς», τόνισε.

 

NBA Τελευταία Νέα