Το Ψυχικό και το... κλειδί Παπαδόπουλος!

Φάνης Παναγιώτου
Το Ψυχικό και το... κλειδί Παπαδόπουλος!

bet365

Στην ιστορία ανήκει η 21η αγωνιστική της Α2 Ανδρών και το gazzetta.gr -όπως κάθε εβδομάδα- κάνει το απολογισμό και σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές.

Το ρεπορτάζ της αγωνιστικής ΕΔΩ

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Το Ψυχικό υποδέχτηκε τον Κύμη σ’ ένα ματς όπου έκρυβε παγίδες για τους φιλοξενούμενους, που ναι μεν ήταν το φαβορί, ωστόσο γνώριζαν πολύ καλά πως απέναντι του θα είχαν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Και στο παρκέ αποδείχθηκε του λόγου το αληθές, με τους γηπεδούχους να επικρατούν και μάλιστα… εύκολα της Κύμης! Αναμφίβολα το Ψυχικό πανηγύρισε τη νίκη της αγωνιστικής, αφού το συγκεκριμένο αποτέλεσμα λίγοι το περίμεναν.

Ο MVP ΤΗΣ… 21ης ΣΤΡΟΦΗΣ
Αλέξης Κυρίτσης. Σαν το… παλιό καλό κρασί! Ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ ήταν γι’ ακόμα ένα ματς ο κορυφαίος του Δούκα, που κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τη Λιβαδειά. Ο Κυρίτσης έμεινε στο παρκέ για 29 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας 28 πόντους με 12 κερδισμένα φάουλ στο ενεργητικό του, ενώ παράλληλα μέτρησε 6 ριμπάουντ.

ΠΑΙΚΤΗΣ… ΚΛΕΙΔΙ
Ανδρέας Παπαδόπουλος. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Φάρος Κερατσινίου απέκτησε πολλούς παίκτες επιπέδου Α1 γι’ αυτό κι έχει την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Στο ματς με τους Μαχητές, όμως, προέκυψαν αρκετά προβλήματα κι εκείνος που χρειάστηκε να βγει μπροστά ήταν ο αρχηγός! Ο πολύπειρος Ανδρέας Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για 35:24 κι έχοντας 5/7 τρίποντα και συνολικά 16 πόντους, εξελίχθηκε στον παίκτη-κλειδί της νέας νίκης που πανηγύρισε ο Φάρος!

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ… COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Γιώργος Ρεμεντέλας. Λίγο έως πολύ αναμενόμενη επιλογή. Είπαμε και πιο πάνω. Το Ψυχικό πανηγύρισε τη νίκη της αγωνιστικής στην 21η αγωνιστική, ωστόσο εκείνο που προκάλεσε εντύπωση δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εμφάνιση κόντρα στην Κύμη. Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους και σημαντικό μερίδιο της συγκεκριμένης επιτυχίας είναι δεδομένο πως πιστώνεται στον coach Ρεμεντέλα.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Θωμάς Νίκου
Ψυχικό - Κύμη 85-63
[8π., 4ρ., 1λ., 11ασ. σε 27:29]

Guard: Στράτος Παπαδιονυσίου
Δόξα Λευκάδας - Παγκράτι 67-76
[15π., 3ρ., 1λ., 1ασ., 1κλ., 2κοψ. σε 24:23]

Guard/Forward: Αλέξης Κυρίτσης
Δούκας - Λιβαδειά 92-87
[28π., 6ρ., 3λ., 1ασ. σε 29:32]

Forward/Center: Ρόμπερτ Γκίλχριστ
Περιστέρι - Πανερυθραϊκός 73-69
[19π., 11ρ., 4λ., 1κλ., 4κοψ. σε 36:10]

Center: Γάιος Σκορδίλης
Μαχητές - Φάρος 73-79
[16π., 11ρ., 2λ., 1ασ., 1κοψ. σε 28:48]

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος ΕΔΩ

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα