Ζντοβτς: «Να καταλάβουμε ότι παίζουμε για 40 λεπτά»

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΕΚ 70-69

Ζντοβτς: «Να καταλάβουμε ότι παίζουμε για 40 λεπτά»

Ζντοβτς: «Να καταλάβουμε ότι παίζουμε για 40 λεπτά»

Ο Γιούρι Ζντοβτς παρουσιάστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι με το Ρέθυμνο οι παίκτες του και τόνισε πως πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να παίζουν όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε για την ήττα στο Ρέθυμνο: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίζουμε σε όλη την διάρκεια του ματς. Είχαμε κάποια προβλήματα με φάουλ. Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν κάπως περίεργα. Είχαμε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού από εμάς στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο. Ήμασταν αρκετά νευρικοί στην επίθεση και το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι πολύ καλό στο τρανζίσιον και τιμωρεί. Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Είχαμε λίγους παίκτες και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η αντίδραση κάποιων παικτών που πιστεύουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει η θέση μας όσο φτάνουμε προς το φινάλε και ετοιμάζονται από τώρα για τα πλέι οφ.

Όμως υπήρχαν και θετικά όπως η παρουσία του Μωραΐτη, ο οποίος ίσως να έπρεπε να παίξει λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα στο τέλος εμπιστεύτηκα τους πιο έμπειρους παίκτες».

Ο Δημήτρης Μωραΐτης από την πλευρά των παικτών: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και ελέγξαμε τον ρυθμό. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τον ρυθμό και ηττηθήκαμε».

Best of internet