Φελντέιν: «Έμπνευση, κίνητρο και σύμβολο ο Διαμαντίδης»

Φελντέιν: «Έμπνευση, κίνητρο και σύμβολο ο Διαμαντίδης»

Γιάννης Ράμμας
Φελντέιν: «Έμπνευση, κίνητρο και σύμβολο ο Διαμαντίδης»

bet365

Ο Τζέιμς Φελντέιν εξήγησε τι σημαίνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης για όλους στον Παναθηναϊκό και τι ευελπιστεί να καταφέρει στην Ευρωλίγκα για τον ίδιο κι όχι μόνο.

Το blog του 28χρονου Αμερικανοδομινικανοκού σούτινγκ γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας!

Ετοιμαζόμαστε για ακόμη μία σημαντική περίοδο, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά την Ευρωλίγκα, αλλά και το ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν άρχισα τυχαία μ' αυτό τον τρόπο! Θα σας εξηγήσω τι εννοώ!

Πολλοί με ρωτούν τι προτιμάμε στην Ευρωλίγκα ή αν περιμένουμε να δούμε τη θέση που θα κατακτήσουμε στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Αρχίζουν οι συζητήσεις για το τι μας συμφέρει και διάφορα τέτοια.

Η απάντηση απ' τη δική μας πλευρά είναι δεδομένη: Εμάς μας συμφέρει να νικάμε! Θέλουμε να νικάμε εμείς! Αυτό έχει σημασία, έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες, έτσι φτιάχνεις χαρακτήρα, έτσι αποκτάς αυτοπεποίθηση.

Τα υπόλοιπα είναι συζητήσεις. Η πράξη, όμως, μετρά! Αν εσύ είσαι έτοιμος να μπεις στο γήπεδο, στην οποιαδηποτε έδρα, έχοντας το μυαλό σου καθαρό και αποφασισμένος να κάνεις τα πάντα για τη νίκη, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Θα 'θελα επίσης να σταθω και στον αρχηγό μας, τον Δημήτρη! Είναι απίστευτος! Είναι για όλους μας έμπνευση, αλλά και τεράστιο κίνητρο να τον έχουμε δίπλα μας στ' αποδυτήρια, στον πάγκο και φυσικά μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα!

Είναι νικητής κι ιδανικός συμπαίκτης. Είναι παράδειγμα για όλους. Επικοινωνεί με όλους με μία ματιά.

Άσε που τώρα επικοινωνεί με όλους ευκολότερα, καθώς κυκλοφορεί σε κινητό τηλέφωνο...

Πέρα απ' το χιούμορ, βέβαια, ο Δημήτρης ειναι σύμβολο και τέτοιες πρωτότυπες ενέργειες ταιριάζουν σε σύμβολα!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

J.F.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα