Διαμαντίδης: «2-3 μήνες έμειναν, θέλω να τελειώσω... αξιοπρεπέστατα!» (vid)

Διαμαντίδης: «2-3 μήνες έμειναν, θέλω να τελειώσω... αξιοπρεπέστατα!» (vid)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης διανύει την τελευταία σεζόν της καριέρας του και τόνισε πως απολαμβάνει τα τελευταία του παιχνίδια και πως επιθυμεί να σταματήσει αξιοπρεπέστατα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε πως απολαμβάνει κάθε παιχνίδι και πως η ομάδα του είναι ευλογημένη που αγωνίζεται μπροστά στην απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί τους:

«Είπα την απόφασή μου και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό. Μπαίνω μέσα και χαίρομαι! Παίζω γιατί μου αρέσει, βλέπεις 15000 κόσμο να τραγουδάει, παλεύουμε, το χαίρομαι, το απολαμβάνω και προσπαθώ να το χαίρομαι για 2-3 μήνες ακόμα. Θέλω αυτό που κάνω να το χαίρομαι. Μπορεί να έγινε μία καλή ή κακή εμφάνιση. Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα. Δεν θέλω να σταματήσω και να παίζω πεντάλεπτα.Θα προτιμούσα να κερδίζαμε πιο εύκολα αλλά το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο. Είναι πολύ ωραία να παίζεις με τόσο κόσμο. Έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές. Είμαστε χαρούμενοι κι ευλογημένοι κι εγώ θα το ζω για 2-3 μήνες ακόμα».

Όσο για τη νίκη επί της Λοκομοτίβ: «Όπως είχα πει πριν από το ματς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν νευρικοί και δεν ξεκινήσαμε καλά, προσπαθούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να γυρίσουμε τη διαφορά. Θεωρώ ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε καλή δουλειά και φτάσαμε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να πάρουμε και τη διαφορά που θέλαμε. Κρατάμε τη νίκη και την προσπάθεια που κάναμε. Βήμα-βήμα συνεχίζουμε.

Η Λοκομοτίβ είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε τι θ' αντιμετωπίσουμε, κρατάω το καθαρό μυαλό που είχαμε στα τελευταία τέσσερα λεπτά. Βρήκαμε το σθένος ν' αντιδράσουμε να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και να βγάλουμε καλές άμυνες. Αντιδράσαμε κι αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας».