«Κανείς δεν το περίμενε για τον Ολυμπιακό...»

Φάνης Παναγιώτου
«Κανείς δεν το περίμενε για τον Ολυμπιακό...»
Η Ζαλγκίρις δοκιμάζεται στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (18/03, 21:45) με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να τονίζει πως κανείς δεν περίμενε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε αυτή τη θέση, αλλά πρόκειται για ιστορική ομάδα που ξέρει να αντιδρά.

«Κανείς δεν περίμενε πως ο Ολυμπιακός θα βρισκόταν στη θέση που είναι τώρα. Είναι ιστορική ομάδα και ξέρει να αντιδρά. Κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει, γιατί έχουν καρδιά πρωταθλητή. Επίσης παίζουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά το ίδιο ισχύει και για μας. Ωστόσο, πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι», τόνισε ο Λιθουανός φόργουορντ.

Από τη μεριά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός φημίζεται για την καλή και επιθετική του άμυνα. Όταν τους αντιμετωπίζεις πρέπει να έχεις πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας. Μπορούν να βγάζουν τους αντιπάλους τους εκτός ρυθμού, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας. Στα τελευταία παιχνίδια δεν σουτάρουμε καλά, αλλά πιστεύω πως είναι απλά ένα μικρό κομμάτι κακών εμφανίσεων σε μια μακρά σεζόν και δεν το βάζουμε κάτω. Δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία, απλώς θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να βελτιωθούμε ως ομάδα».